Type Here to Get Search Results !

Συνελήφθη πενταμελής οικογένεια στην Πάτρα

Ο πατέρας, η μητέρα και οι τρεις γιοι μιας οικογένειας συνελήφθησαν σήμερα στην Πάτρα.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίσταση αδικήματα της αντίστασης, της πλαστογραφίας, της οπλοκατοχής, της εκβίασης, της κατοχής κροτίδων και πυρομαχικών, της απρόκλητης πρόκλησης σωματικών βλαβών και της απείθειας σε βάρος αστυνομικών.
Χθες το μεσημέρι, στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης, ο 28χρονος κλήθηκε στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών, προκειμένου να εξεταστεί.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 28χρονος κατά την παραμονή του στην Ασφάλεια επιτέθηκε σε αστυνομικό, τραυματίζοντάς τον ελαφρά. Στη συνέχεια, άρχισε να απειλεί και να εξυβρίζει τους υπόλοιπους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα τη σύλληψή του.
Στη συνέχεια οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του στην Οβρυά Πατρών συνοδεία εισαγγελέα, αλλά οι γονείς του 28χρονου δεν άνοιξαν αρχικά την πόρτα.
Όταν τελικά το έκαναν, ξεκίνησε η έρευνα, κατά τη διάρκεια της οποίας έφτασαν στο σπίτι οι αδελφοί του συλληφθέντα, 33 και 27 ετών, οι οποίοι επίσης εξύβρισαν, απείλησαν και επιτέθηκαν στους αστυνομικούς. Στο σπίτι βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ένα πιστόλι με επτά φυσίγγια, μία κουκούλα, μια αντιασφυξιογόνος μάσκα, ένα βεγγαλικό, ένα ξιφίδιο, διάφορα εξαρτήματα καθαρισμού όπλου, μία θήκη μεταφοράς, πέντε συναλλαγματικές επιταγές συνολικού χρηματικού ποσού 12.640 ευρώ, δύο επιταγές και μία φωτοτυπία επιταγής με ποσό 18.790 ευρώ, καθώς και πλαστές αστυνομικές σφραγίδες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ