Type Here to Get Search Results !

Σε ποιο σημείο της πόλης υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο;

Ευρωπαϊκά κονδύλια για την εγκατάσταση υποδομών που "χάθηκαν" στη μέση των έργων

Wi fi και ας μην έχει να φάει ο Έλληνας. Η δήλωση του Αντώνη Σαμαρά για ελεύθερη πρόσβαση το διαδίκτυο μέσα στο επόμενο 12μηνο μπορεί να επικρίθηκε, αλλά είναι γεγονός ότι δεν αμφισβητήθηκε από κανέναν.
Στην Πάτρα, επειδή σαν πόλη, μάλλον είμαστε αρκετά μπροστά – και ας μην το έχουμε πάρει χαμπάρι-   υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση σε ασύρματο internet, στο κεντρικότερο σημείο της, στην Πλατεία Γεωργίου. Η ελεύθερη πρόσβαση παρέχεται από τον Δήμο Πατρέων , με κάποια βέβαια τεχνικά προβλήματα και οι ενέργειες εγκατάστασης υποδομών είχαν ξεκινήσει για τον λόγο αυτό από το 2008.
Ένα ακόμα σημείο  στην Πάτρα όπου θα μπορούσε να υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο είναι η Πλατεία Όλγας. Όμως η εταιρία που είχε αναλάβει εγκατάσταση συστημάτων ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο έκλεισε με αποτέλεσμα το σύστημα υλοποίησης του έργου να μην λειτουργήσει ποτέ. Φυσικά  δεν είναι μόνο η Πλατεία Όλγας που το ελεύθερο internet στην Πάτρα δεν λειτούργησε ποτέ. Και σε άλλα σημεία της πόλης έμειναν απλά οι κεραίες και οι εγκαταστάσεις, αφού τα ευρωπαϊκά κονδύλια κάπου χάθηκαν και όλα έμειναν στη μέση…

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ