Type Here to Get Search Results !

Τα "κορίτσια" πιάνουν λιμάνι - Νέα πιάτσα από ιερόδουλες

Πάτρα: Τα "κορίτσια" πιάνουν λιμάνι - Νέα πιάτσα από ιερόδουλες

Χωρισμένες σε δύο στρατόπεδα οι ιερόδουλες από την Αφρική

Πιάτσα και στην Αγίου Ανδρέου γίνεται, σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίες ημέρες στην Πάτρα. Οι κοπέλες από την Αφρική έχουν κατέβει προς το λιμάνι της Πάτρας, προκειμένου να βρουν πελάτες, κάνοντας το σχετικό νόημα τους διερχόμενους οδηγούς για την… προσφορά των υπηρεσιών τους.
Η πιάτσα ξεκινά από την οδό Ζαΐμη και επεκτείνεται στα γύρω τετράγωνα καθώς οδηγοί έχουν δει ιερόδουλες να βρίσκονται στο πεζοδρόμιο μέχρι το ύψος της Γούναρη. Πρόκειται για μία νέα πιάτσα που έχει διαμορφωθεί στο πλαίσιο της υπαίθριας πορνείας που έχει γίνει πλέον καθεστώς τα βράδια της Πάτρας  με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι κοπέλες από την Αφρική έχουν χωριστεί σε δύο στρατόπεδα το καθένα εκ των οποίων έχει τις δικές του περιοχές.
Άλλωστε, ήταν συχνό το φαινόμενο των μεταξύ τους τσακωμών στο γνωστό τετράγωνο (Μιαούλη, Μαιζώνος, Τσαμαδού και Κορίνθου) προκειμένου να διαχωρίσουν τους πελάτες τους, τσακωμοί που είχαν αναστατώσει την περιοχή. Τώρα πια η μία ομάδα έχει επεκταθεί προς την Ρήγα Φεραίου και η άλλη είναι διασκορπισμένη στην Αγίου Ανδρέου. Ας ελπίσουμε ότι πλέον τα κορίτσια θα είναι μονιασμένα…

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ