Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Σάλος με τη δικαστή και το... «69»!

Τον ενόχλησε η «καυτή» εμφάνιση αλλά και... ένα τατουάζ με τον αριθμό.... 69!
Έστειλε τη διαφημιστική εταιρία στο... σκαμνί, υποστηρίζοντας ότι... το «θέμα» προσέβαλε την δημόσια αιδώ! Ο λόγος, για μία πρωτοφανή για τα τοπικά δικαστικά χρονικά υπόθεση η οποία εξετάστηκε την προηγούμενη εβδομάδα από το αρμόδιο δικαστήριο της Πάτρας έπειτα από την αγωγή που κατέθεσε γνωστός αλλοδαπός γιατρός που προσφέρει τις επιστημονικές του υπηρεσίες σε νοσηλευτικό ίδρυμα της περιοχής. Επρόκειτο για μια υπαίθρια διαφήμιση που φιγουράριζε για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα σε διάφορους δρόμους της πόλης, προβάλλοντας... γυναικεία εσώρουχα!
Το θέμα της διαφήμισης περιελάμβανε μία εντυπωσιακή φωτογραφία με καλλίγραμμα μοντέλα που φορούσαν μόνο το κάτω άκρως «καυτό» εσώρουχο και φωτογραφίζοντας με πλάτη στο φακό, έχοντας γυρίσει όμως το πρόσωπό τους. Φαίνεται όμως ότι η συνολική εικόνα ενοχλούσε αφάνταστα τον αλλοδαπό επιστήμονα ο οποίος πήρε την απόφαση να δράσει και μάλιστα προσφεύγοντας στην Ελληνική Δικαιοσύνη και απαιτώντας την τιμωρία των υπευθύνων της διαφημιστικής εταιρίας που με το «θέμα» που επέλεξε προσέβαλε, όπως ισχυρίστηκε, το κοινό αίσθημα.
Η ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε και μεταξύ άλλων στην κατάθεσή του ο γιατρός στράφηκε κατά των δύο κατηγορουμένων - υπευθύνων της διαφημιστικής εταιρίας λέγοντας ότι με την προβολή τόσο απροκάλυπτα των γυναικείων εσωρούχων προσέβαλαν τη δημοσία αιδώ. Και ισχυριζόταν ότι έφεραν σε αμηχανία ακόμα και τον ίδιο όταν το μικρό παιδί του έπρεπε να αντικρίζει τις συγκεκριμένες αφίσες κάθε φορά που έβγαινε έξω από το σπίτι του για να πάει στο σχολείο ή επιστρέφοντας από αυτό.
«Διστάζω να στείλω το παιδί μου μέχρι το περίπτερο απέναντι, γιατί θα έρθει αντιμέτωπο με αυτές τις εικόνες», δήλωσε, ανάμεσα στα άλλα ο μηνυτής. Τελικά όμως, το δικαστήριο δεν έκανε αποδεκτή την αγωγή. Αντιθέτως απήλλαξε της κατηγορίας τους δύο υπευθύνους της εταιρίας...
Σάλος με την δικαστίνα και το... «69»
Σύμφωνα με το dete.gr, αυτό που... ξεσήκωσε κυριολεκτικά την δικαστική αίθουσα ήταν όταν ο μηνυτής κατέθεσε ότι περισσότερο από την ίδια την διαφήμιση τον ενοχλούσε ο αριθμός «69» που ήταν ως τατουάζ στο μπράτσο της μιας εκ των εικονιζόμενων μοντέλων. Αλλά αυτό που προκάλεσε σούσουρο εντός της αίθουσας ήταν η... απορία της προέδρου της Έδρας η οποία δεν αντιλαμβανόταν με τίποτα το... πονηρό υπονοούμενο γύρω από τον αριθμό «69»!
Μάλιστα ήταν απολαυστικός ο διάλογος μεταξύ μηνυτή και δικαστίνας. Όταν εκείνη ρωτούσε και ξαναρωτούσε για ποιον λόγο τον ενοχλούσε τόσο πολύ ένας απλός αριθμός! Και τι θα άλλαζε αν αντί για «69» έγραφε «70» ή «79». Ο μηνυτής δεν μπορούσε να το εξηγήσει πιο λεπτομερώς αλλά η πρόεδρος συνέχιζε να μην αντιλαμβάνεται. Μέχρι που... διέκοψε για λίγο τη διαδικασία προκειμένου κάποιος να της... εξηγήσει τι εστί «69»!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ