Type Here to Get Search Results !

"Χαρίζουν" τα αυτοκίνητά τους για 250 και 500 ευρώ!

Πάτρα: "Χαρίζουν" τα αυτοκίνητά τους για 250 και 500 ευρώ!

Τα δίνουν όσο - όσο για να μην πληρώσουν τέλη κυκλοφορίας!

Την ώρα που τα τέλη κυκλοφορίας έχουν ξεκινήσει να "μας χτυπούν την πόρτα" με αποστολέα την εφορία, οι ιδιοκτήτες των οχημάτων στην Πάτρα και στην ευρύτερη περιοχή ξεπουλάνε τα αυτοκίνητα τους για "ένα κομμάτι ψωμί".
Οι περιπτώσεις είναι πολλές και αφορούν ακόμα και οχήματα που κάποτε οι ιδιοκτήτες τους, ξόδεψαν μια μικρή περιουσία να τα αποκτήσουν και τώρα πια δεν μπορούν να τα συντηρήσουν.
Χαρακτηριστική περίπτωση συμπολίτη από την Πάτρα που έχει βάλει, αγγελία πώλησης στο διαδίκτυο σύμφωνα με την οποία «Seat Ibiza IBIZA 1.4 CLIMA '04» πωλείται μόνο 299 ευρώ!

Αυτοκίνητα μεγάλου κυβιμού σε μάντρες και γκαράζ!

Όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων κυρίως μεγάλου κυβισμού σπεύδουν στις εφορίες για να καταθέσουν πινακίδες καθώς αδυνατούν να πληρώσουν τα προσαυξημένα τέλη κυκλοφορίας για το 2014.
Εάν υπολογίσει κανείς και την πανάκριβη τιμή της βενζίνης αλλά και την έκτακτη εισφορά για τα οχήματα άνω των 1928 κυβικών, καταλαβαίνει πως είναι πλέον απαγορευτικό να συντηρείς αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού.
Οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο της πώλησης αυτοκινήτων αναφέρουν χαρακτηριστικά "όλα τα αυτοκίνητα είναι ευκαιρίες. Εμείς κάνουμε μεγάλες ευκολίες πληρωμής παρόλα αυτά, λίγοι αγοράζουν αυτοκίνητο στις μέρες μας."
Όπως όλα δείχνουν από εκεί που κάθε πολυμελής οικογένεια είχε δύο αυτοκίνητα κατά μέσο όρο, πλεόν θα μείνουν με... κανένα, αφού θα τα"σκοτώσουν" για να ανταπεξέλθουν σε άλλες υποχρεώσεις.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ