Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Τραγωδία στην άσφαλτο με νεκρή 19χρονη κοπέλα

Η άτυχη κοπέλα υπέκυψε στα τραύματά της, λίγα λεπτά μετά το δυστύχημα - Σε κρίσιμη κατάσταση ο οδηγός της μηχανής που επέβαινε...

Η 19χρονη υπέκυψε στα τραύματά της, μετά το τροχαίο που σημειώθηκε στις 23.10 το βράδυ της Τρίτης (26-11-2013), στην Πατρών - Κλάους, απέναντι από τον υποσταθμό της ΔΕΗ και κοντά στο Νοσοκομείο "Άγ. Ανδρέας".
Το δίκυκλο που επέβαινε εκινείτο στην οδό πατρών Κλάους κοντά στο Νοσοκομείο Αγιος Ανδρέας. Ξαφνικά ο οδηγός του έστριψε το τιμόνι και το όχημα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Η βροχή ήταν δυνατή με αποτέλεσμα η ορατότητα να είναι περιορισμένη.
Τότε, σύμφωνα με το dete, οι κάτοικοι άκουσαν δύο δυνατά χτυπήματα. Το δίκυκλο είχε συγκρουστεί με διερχόμενο όχημα. H άτυχη γυναίκα εκτινάχτηκε και έπεσε πάνω σε ένα δεύτερο αυτοκίνητο που ερχόταν από πίσω. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε την 19χρονη όμως ήταν αργά.
Σοβαρά τραυματισμένος είναι και ο οδηγός του δικύκλου, 22 ετών, που δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή, σε νοσοκομείο. Δείτε το βίντεο από το σημείο του δυστυχήματος...

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ