Type Here to Get Search Results !

Έφοδοι αστυνομίας σε «αιώνιους» συνδέσμους - επεισόδια στην Πάτρα

Εφόδους από άνδρες της Αστυνομίας και πιο συγκεκριμένα, της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, παρουσία δικαστικού λειτουργού, σε συνδέσμους οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού διεξήχθησαν το απόγευμα της Παρασκευής. 
Έπειτα από την πρόσφατη έκρηξη στον σύνδεσμο οπαδών του Παναθηναϊκού στα Πετράλωνα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας πρότεινε στον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά επιχείρηση - σκούπα σε συνδέσμους και η αρχή έγινε. Συγκεκριμένα, έγιναν τρεις παράλληλες αστυνομικές επιχειρήσεις στον σύνδεσμο του Ολυμπιακού στο Πέραμα, αλλά και του Παναθηναϊκού στο Χολαργό και την Ελευσίνα.
Από τις εφόδους δεν υπήρξαν ιδιαίτερα ευρήματα, παρά μόνο στον σύνδεσμο του Περάματος, όπου  βρέθηκαν φωτοβολίδες με την αστυνομία να προσαγάγει τον 38άχρονο υπεύθυνο για παράβαση του νόμου περί φωτοβολίδων και θα παρουσιαστεί το Σάββατο στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Πειραιά.
Συμπλοκή οπαδών στην Πάτρα

Στο μεταξύ, τα κρούσματα βίας ανάμεσα σε οπαδούς συνεχίζονται. Το βράδυ της Παρασκευής οπαδοί του Παναθηναϊκού επιτέθηκαν σε οπαδούς της ΑΕΚ στην Πάτρα με την αστυνομία να προχωρά σε έξι προσαγωγές.
Η επίθεση με ρόπαλα και πέτρες έγινε λίγο πριν από τις 21:00, κοντά στην παλιά μπουτίκ της ΑΕΚ, πίσω από το μεταγωγών της Πάτρας. Στη συνέχεια, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στον σύνδεσμο της ομάδας τους, στην οδό Σαχτούρη, όπου δυνάμεις της αστυνομίας έκαναν ελέγχους και σύμφωνα με πληροφορίες έγιναν έξι προσαγωγές στην ασφάλεια Πάτρας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ