Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Στον Δήμο το τμήμα του λιμανιού από Αγίου Νικολάου ως Γούναρη

Την πλήρη ιδιωτικοποίηση του φιλέτου του παραλιακού μετώπου της Πάτρας, βλέπει ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας σχολιάζοντας τα όσα είπε ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτ. Βαρβιτσιώτης από την Πάτρα για το θέμα.
Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:
«Με μια μόνο πρόταση ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μ. Βαρβιτσιώτης, έκανε σε όλους πλέον ορατό το σχέδιο της κυβέρνησης για πλήρη ιδιωτικοποίηση του φιλέτου του παραλιακού μετώπου της Πάτρας και την επακόλουθη αποκοπή της πόλης μας από την επαφή με τη θάλασσα.
Η “απαγκίστρωση” από την προσωρινή παραχώρηση που είχε υπογραφεί από Δήμο, ΟΛΠΑ και κυβέρνηση και η πλήρης ιδιωτικοποίηση της μαρίνας θα είναι η μοιραία συνέπεια της αδράνειας από την πλευρά του Δήμου αλλά και της στάσης των κομμάτων και του πολιτικού προσωπικού τους που στηρίζουν αυτή την κυβέρνηση. Το «ούτε βήμα πίσω από τα συμφωνημένα» δε, που διατύπωσε ο κ. Κατσιφάρας καλό θα ήταν να τεθεί και στους όρους με τους οποίους η δικομματική συγκυβέρνηση καθορίζει τις πολιτικές της. Αλλιώς καταλήγει μια επίφαση αγωνιστικότητας και “αδειάζει” όσους υπέγραψαν την προσωρινή παραχώρηση.
Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας δηλώνουμε για ακόμα μία φορά την προσήλωσή μας όχι μόνο στην υπεράσπιση του θαλάσσιου μετώπου της πόλης και την απόδοσή του στους Πατρινούς αλλά και τη βούλησή μας να αγωνιστούμε με κάθε μέσο για την ολοκλήρωση της σύμβασης παραχώρησης στην πόλη της Πάτρας.», καταλήγει η ανακοίνωση.
ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ: "ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΣΗ"
"Στόχος είναι η απαγκίστρωση της Πάτρας από την σύμβαση για το θαλάσσιο μέτωπο" δήλωσε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου που βρίσκεται στην Πάτρα, προκειμένου να λάβει μέρος σε ημερίδα της "Πελοποννήσου" στην αγορά Αργύρη με θέμα τον ναυταθλητισμό και το γιότινγκ.
Ο κ. Βαρβιτσιώτης τόνισε ότι το κομμάτι του λιμανιού από την Αγίου Νικολάου έως τη Γούναρη θα δοθεί στον Δήμο, ενώ το κομμάτι από την Ιεροθέου μέχρι και τον Διακονιάρη θα γίνει με έξοδα του ΟΛΠΑ χώρος ψυχαγωγίας.
Σε ό,τι αφορά δε τη μαρίνα, τόνισε ότι πρέπει να δημιουργηθεί ένα νέο λιμάνι για mega yacht.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ