Type Here to Get Search Results !

Αλωνίζουν οι διαρρήκτες στην Πάτρα

Έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών

Αλωνίζουν οι διαρρήκτες στην Πάτρα. Και γι’ αυτό ανησυχούν ιδιαίτερα στην τοπική ΕΛ.ΑΣ. για το νέο «ριφιφί» που έγινε σε κατάστημα του κέντρου της αχαϊκής πρωτεύουσας. 
Όπως αναφέρουν μάλιστα οι αστυνομικοί, είναι πολύ πιθανό να πρόκειται για συνεργαζόμενες ομάδες. 
Το νέο κρούσμα σημειώθηκε χθες στο κέντρο της Πάτρας. Τελικά, διαρρήκτες χθες τα ξημερώματα μπήκαν στο κατάστημα με είδη αποσκευών και δερμάτινων ειδών, από το γωνιακό κτήριο, στο οποίο εκτελούνται εργασίες, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης να βρεθεί μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη. Το μαγαζί του ήταν ανάστατο και έλειπαν αρκετές τσάντες.

Οι δράστες αφαίρεσαν λαμαρίνες από το υπό κατασκευή κτήριο και μπήκαν στο κατάστημα. Μάλιστα χθες αρκετοί εκτιμούσαν ότι ίσως στόχος τους να μην ήταν μόνο η συγκεκριμένη επιχείρηση, καθώς πολύ κοντά σε αυτή βρίσκεται χρυσοχοείο.

Οι καταστηματάρχες ήταν ανάστατοι, δεδομένου ότι το χθεσινό κρούσμα ήταν το δεύτερο μέσα σε διάστημα λίγο ημερών, στο κέντρο της Πάτρας.
Στην αρχή της εβδομάδας είχε γίνει διάρρηξη με τη μέθοδο του «ριφιφί» σε φαρμακείο.
Οι δράστες τότε είχαν μπει στο χώρο από το ταβάνι, στο οποίο άνοιξαν τρύπα και αφαίρεσαν το ποσό των 6.000 ευρώ κι ένα φορητό υπολογιστή. Η αστυνομία ερευνά τις υποθέσεις και οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι πιθανά να πρόκειται για ομάδες διαρρηκτών που συνεργάζονται και με την ίδια μέθοδο εισβάλλουν σε καταστήματα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ