Type Here to Get Search Results !

Ο νεωκόρος και... η επιχείρηση σκούπα ''σημάδεψαν'' το γάμο ζευγαριού!

Η εκκλησία ήταν ασφυκτικά γεμάτη από καλεσμένους της νύφης και του γαμπρού - Ο γάμος όμως έκρυβε απρόοπτα...

Της… κακομοίρας έγινε πριν μερικές μέρες σε εκκλησία της Πάτρας, όταν η ζέση του νεωκόρου να καθαρίσει εσπευσμένα τον Ιερό Ναό από το γαμήλιο ρύζι, προκάλεσε έντονα παράπονα και αντεγκλήσεις από τους καλεσμένους και το ζευγάρι των νεονυμφων!

Το χρονικό της έντασης στην εκκλησία
Όλα εξελίχθηκαν απρόσμενα. Το ζευγάρι και οι οικογένειές τους παρέμεναν στο εσωτερικό της εκκλησίας για τις απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες, όταν έκανε την εμφάνισή του ο νεωκόρος! Χωρίς καλά-καλά να έχουν στηθεί οι νεόνυμφοι και οι γονείς τους μπροστά στον φωτογραφικό φακό, ο υπάλληλος της εκκλησίας άρχισε να σκουπίζει προκειμένου να απομακρυνθούν τα ρύζια, που κατά τον χορό του Ησαΐα είχαν ριχθεί απλόχερα από τους προσκεκλημένους!
Ξαφνιάστηκαν όλοι οι παρευρισκόμενοι από την κίνηση αυτή, που κάθε άλλο παρά συνηθισμένη ήταν. Όταν του έγινε η σχετική σύσταση από τους συγγενείς να περιμένει, ο νεωκόρος κατευθύνθηκε στο εξωτερικό του ναού, όπου περίμεναν οι προσκεκλημένοι για να χειροκροτήσουν και να κατευοδώσουν τους νεόνυμφους.
Όμως και αυτό το γεγονός δεν φαίνεται να πτόησε τον υπάλληλο, που ξεκίνησε να σκουπίζει τα σκαλοπάτια, πετάγοντας μοιραία και μεγάλες ποσότητες ρύζι, πάνω στον κόσμο!
ΦΩΤΟ από dete.gr
ΦΩΤΟ από dete.gr

Στη φωτογραφία της τοπικής εφημερίδας ''Κόσμος'' φαίνεται η… επιχείρηση-σκούπα να έχει σταματήσει προσωρινά, μετά τις έντονες διαμαρτυρίες των παρισταμένων. Κάποιοι πιο θερμόαιμοι μάλιστα, άρχισαν να μιλούν έντονα στον εργαζόμενο και να τον προτρέπουν να περιμένει μέχρι να ολοκληρωθεί η αποχώρηση των νεονύμφων από την εκκλησία, ώστε να συνεχίσει τον καθαρισμό του χώρου.
Πάντως το επεισόδιο έληξε, χωρίς να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, αφού ο νεοκόρος έδειξε να αντιλαμβάνεται τις δικαιολογημένες αντιδράσεις και να συνεχίζει το έργο του, μετά την αποχώρηση του κυρίου όγκου των καλεσμένων και φυσικά των νεονύμφων…

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ