Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Πολιτικό «φάγωμα» του Διοικητή στο Καραμανδάνειο Ι. Γιαννακόπουλου

Σκηνικό που παραπέμπει σε πολιτική ανθρωποφαγία, με το τίμημα να το πληρώνει η Πάτρα, αλλά και όλη η περιφέρεια, διαμορφώθηκε τα τελευταία εικοσιτετράωρα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο παίδων. Το σενάριο στήθηκε στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια και φέρνει την υπογραφή του Υπεάρχη Παναγιώτη Κατσίβελα συνεπικουρούμενου από δυο ακόμα πρόσωπα. Τον υπάλληλο της 6ης ΥΠΕ και πρώην Υποδιοικητή του ΠΠΝΠ Νίκο Στακιά και την υποδιοικήτρια στην 6η ΥΠΕ κ. Αλμπάνη. Πρόκειται για την εφαρμογή σχεδίου «καρατόμησης» του νυν διοικητή στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο παίδων, Ιωάννη Γιαννακόπουλου, τον οποίο πριν από λίγες ημέρες στη σύσκεψη των Διοικητών των Νοσοκομείων με τον υπουργό Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη, η ηγεσία του υπουργείου τον επιβράβευσε, αναφέροντας τον ως ένα από τους διοικητές Νοσοκομείων που έχουν θετικό πρόσημο ενώ την ίδια ώρα οι κομματικοί μηχανισμοί τον έτρωγαν.
Όλα έγιναν, προκειμένου ο εκλεκτός συγκεκριμένων κέντρων υπάλληλος της 6η ΥΠΕ Νίκος Στακιάς, δεξί χέρι του υπεάρχη και φίλου του κ. Σαμαρά Παν. Κατσίβελα, να πάρει τη θέση του διοικητή στο Καραμανδάνειο, για να έχει εκεί η κομματική μηχανή εκεί έναν δικό της άνθρωπο. Το χεράκι του έχει βάλει και το ΠΑΣΟΚ καθώς επί ημερών του, κράτησε τον κ. Στακιά στην Πάτρα, τοποθετώντας τον στην 6η ΥΠΕ, παρόλο που ήταν εκλεκτός της γαλάζιας πολυκατοικίας. Η μοιρασιά δεν σταματά εδώ, καθώς την ίδια ώρα η κ. Αλμπάνη που έλκει την πολιτική της καταγωγή από την ΔΗΜΑΡ – η ΔΗΜΑΡ έφυγε από την κυβέρνηση αλλά στο κράτος μένει – έχει κλείσει και προωθείται για υποδιοικήτρια στο Νοσοκομείο του Ρίου, προκειμένου επίσης ο κ. Κατσίβελης να έχει έναν πολύ …δικό του άνθρωπο σε ένα ακόμα Νοσοκομείο.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, το «φάγωμα» ενός εκ των ικανότερων διοικητών δημόσιου νοσηλευτικού ιδρύματος που πέρασαν ποτέ από την περιοχή, προσυπέγραψε και το ΠΑΣΟΚ, καθώς στη σύσκεψη που έγινε για την μοιρασιά των διοικήσεων στα Νοσοκομεία, το «φιλέτο» του Νοσοκομείου Ρίου και του Καραμανδανείου το πήρε η Νέα Δημοκρατία και του Νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας και Αιγίου πήρε το ΠΑΣΟΚ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ