Type Here to Get Search Results !

Δουλεύουν «ψιλό γαζί» ανέργους που συμμετείχαν σε πρόγραμμα με vouchers

«Μπαλάκι» μεταξύ του ΚΕΚ στο οποίο φοίτησαν, του ΟΑΕΔ και του Υπουργείου Εργασίας έχουν γίνει από πέρυσι τον Σεπτέμβριο 20 άνεργοι Πατρινοί οι οποίοι συμμετείχαν σε πρόγραμμα εκμάθησης υπολογιστών με το γνωστό voucher. Οι συμπολίτες περίμεναν πως και πώς να συμμετάσχουν στο εν λόγω πρόγραμμα καθώς εκτός του ότι θα έπαιρναν πιστοποίηση για γνώση Η/Υ θα λάμβαναν και περίπου 500 ευρώ.
Μάλιστα αρχικά οι υπεύθυνοι του ΚΕΚ τους διαβεβαίωναν ότι θα πληρώνονταν αμέσως καθώς «οι επιταγές ήταν ήδη κομμένες στο όνομά τους». Όμως, όπως πληροφορείται το thebest.gr, έχει συμπληρωθεί πλέον σχεδόν ένας χρόνος από την φοίτησή τους χωρίς να έχουν πάρει ούτε ευρώ!
Οι συμπολίτες έχουν απευθυνθεί επανειλημμένως στο ΚΕΚ το οποίο όμως αποποιείται των ευθυνών του παραπέμποντας τους 20 πρώην μαθητές του στον ΟΑΕΔ οι υπεύθυνοι του οποίου με τη σειρά τους τα «ρίχνουν» στο Υπουργείο Εργασίας. Το τελευταίο «πρόβλημα» που προέκυψε χαρακτηρίζεται… τεχνικής φύσεως μεταξύ του ΟΑΕΔ και του Υπουργείου. Ωστόσο οι συμπολίτες, μην αντέχοντας άλλο την καταφανή κοροϊδία, είναι έτοιμοι να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη προκειμένου να βρουν το δίκιο τους και να πάρουν τα χρήματα που δικαιούνται.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ