Type Here to Get Search Results !

Oργισμένοι κάτοικοι στο Σαραβάλι για το τιμολόγιο της ΔΕΥΑΠ

Σε ανακοίνωσή της η Ομάδα Πρωτοβουλίας Κατοίκων Σαραβαλίου επισημαίνει: "Κουρασμένοι, αλλά και οργισμένοι είμαστε οι κάτοικοι Σαραβαλίου για την καθυστέρηση υιοθέτησης-υλοποίησης από τη Δημοτική Αρχή και την ΔΕΥΑΠ της κατευθυντήριας 139 απόφασης 12ης Συνεδρίασης Δημ./Συμβ. Δήμου Πατρέων.
Επί δύο χρόνια καλούσαμε την Δημοτική Αρχή και τη  ΔΕΥΑΠ να επανορθώσει το λάθος στην τιμολογιακή πολιτική για το Σαραβάλι. Τούτο το έπραξε άμεσα και κάλυψε τις όποιες  παραλήψεις της για το Δρέπανο. Εμμένοντας στη προσπάθειά μας καταφέραμε να παρθεί ιδιαίτερη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου  και παρά τη ρητά  διατυπωμένη κατεύθυνση του Δ/Σ η Δημοτική αρχή και η ΔΕΥΑΠ υπεκφεύγει προσχηματικά. Δεν ζητάμε την ιδιαίτερη μεταχείριση, για την επανόρθωση και απόδοση δικαίου   αγωνιούμε. Και ναι  Είμαστε οργισμένοι από τη στάση Δήμου και ΔΕΥΑΠ. Δικαιούμαστε όμοια μεταχείριση με το κάτω Καστρίτσι, Πλατάνι,το Δρέπανο, με τα Καμίνια και τα Τσουκαλαίικα, όπως  και με την Ελεκίστρα και Ρωμανού και την Καρυά, από την εφαρμογή τιμολογίου ΔΕΥΑΠ που διαπιστώθηκε το λάθος.
Σε συνεδρίαση Δ/Σ στις  12-06-2013 δώσαμε υπόμνημα σε όλα τα μέλη του Δ/Σ να αναλάβουν πρωτοβουλίες και το επισυνάπτουμε. Είχαμε υπόσχεση από παρατάξεις για άμεσα υποβολή του θέματος στο Δ/Σ και η υπόσχεση εκτονώθηκε άκομψα. Παρακαλούμε και πάλι παρατάξεις και Συμβούλους  να τηρήσουν το αυτονόητο, και να προστατέψουν το κύρος του Δ/Σ προς την υλοποίηση των αποφάσεών του".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ