Type Here to Get Search Results !

Θρήνος στην Πάτρα για τoυς δύο νέους που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην N.E.O. Πατρών-Πύργου

Φωτογραφία για Θρήνος στην Πάτρα για τoυς δύο νέους που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην N.E.O. Πατρών-Πύργου
«Καλό ταξίδι παλλήκαρε». Τρεις λέξεις, βουρκωμένα μάτια. Και δεκάδες μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με φωτογραφίες και βαριά λόγια. Οποια λόγια μπορεί κανείς να βρει για να αποχαιρετήσει τον φίλο. Τον νέο άνθρωπο. Τον 24χρονο Νίκο Παπαγεωργίου, που είναι ένα από τα θύματα του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στην Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου, στο ύψος της Βιομηχανικής Περιοχής.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει και η Πελοπόννησος, το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 11 το πρωί, όταν το δίκυκλο στο οποίο επέβαινε ο 24χρονος, μαζί με το δεύτερο θύμα του τροχαίου, Κωνσταντίνο Βλασσόπουλο, 33 ετών, το οποίο κινούνταν στο ρεύμα προς Πάτρα, συγκρούστηκε μετωπικά με ΙΧ που κινείτο στο ρεύμα προς Πύργο.
Η σύγκρουση ήταν μοιραία για τον 24χρονο Νίκο Παπαγεωργίου που εξέπνευσε στον τόπο του δυστυχήματος, ενώ ο συνεπιβάτης του, Κωνσταντίνος Βλασσόπουλος, μεταφέρθηκε, σοβαρά τραυματισμένος, στο νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας», όπου κατέληξε νωρίς το απόγευμα της ίδιας μέρας. Αντίθετα, το ζευγάρι που επέβαινε στο ΙΧ που ενεπλάκη στο τροχαίο, τραυματίστηκε ελαφρά.
 Σε βαρύ κλίμα πένθους έγινε χθες το απόγευμα η κηδεία του 33χρονου Κωνσταντίνου Βλασσόπουλου, από τον Ιερό Ναό Αγ. Νικολάου Πανουσαιΐκων Τριταίας, ενώ η κηδεία του 24χρονου Νίκου Παπαγεωργίου θα γίνει σήμερα, στις 12 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιωτίσης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ