Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Τουρισμός και υποδομές που δεν έχουμε

Πάτρα: Τουρισμός και υποδομές που δεν έχουμεΤην περασμένη εβδομάδα η «Π» δημοσίευσε ολοσέλιδο θέμα για τις προοπτικές του ιστιοπλοϊκού ράλι του Ιονίου και για το διεθνές ενδιαφέρον που έχει αρχίσει να ενεργοποιείται για τη συνάντηση αυτή, η οποία έχει ως αφετηρία και «έδρα» την Πάτρα.
Σαν αυτονόητη προϋπόθεση για περαιτέρω συζήτηση, ωστόσο, είναι η διαμόρφωση στοιχειωδών υποδομών. Η σημερινή μαρίνα, η οποία φτιάχτηκε για ψαρόβαρκες και ούτε αυτές δεν μπορεί να καλύψει, δεν προσφέρεται επ' ουδενί για τις ανάγκες του σπορ, έτσι όπως τις εννοούν οι αθλητές του. Οι οποίοι είναι πολίτες κάποιων απαιτήσεων. Ετσι όπως θα έπρεπε να είμαστε όλοι μας, αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση.

Υπήρξε μια αντίδραση από τον πολιτικό υπεύθυνο του Δήμου, που εξήγησε ότι τελευταία έχει υπάρξει κάποιο συμμάζεμα. Περισσότερα, δεν μπορεί να κάνει. Αλλά και ποιος του ζητάει να κάνει, πέρα από τον ιστιοπλοϊκό κόσμο, που αποτελεί μια οντότητα και μια ποιότητα στην πόλη, αλλά διατηρεί ένα διακριτικό προφίλ. Δεν θα μπούκαρε ποτέ με πανό στο δημοτικό συμβούλιο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ