Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Δικηγόρος ξεφτίλισε τον μάρτυρά του στο δικαστήριο

Απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστή πατρινό δικηγόρο και μάρτυρα ο οποίος είχε κληθεί να καταθέσει σε δικαστήριο από την πλευρά των πελατών του εκτυλίχθηκε πριν από λίγα εικοσιτετράωρα μπροστά στα έκπληκτα μάτια δικαστών και ακροατηρίου.

Όπως γράφει το patrastimes,

Όταν έφτασε η ώρα εξέτασης του μάρτυρα, ο οποίος θα κατέθετε για το δίκαιο του αιτήματος των εργαζομένων στο Νομικό Πρόσωπο, ένα ερώτημα της προέδρου έγινε η αφορμή για να διαδραματιστούν σκηνές απείρου κάλλους.
Στο ερώτημα αν παρά τη δέσμευση του λογαριασμού βρέθηκε τρόπος για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι, η θετική απάντηση στο ερώτημα έβγαλε από τα …ρούχα του το συνήγορο ο οποίος άρχισε να ωρύεται και να φωνάζει «Πάει την χάσαμε τη δίκη. Τέτοιους διορίζανε στο δημόσιο». Ενώ απευθυνόμενος στον μάρτυρα του φώναζε «Απάντησε, είσαι ανίκανος, δεν μπορείς να απαντήσεις…».
Το αποκορύφωμα ήταν ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα αργότερα με την ολοκλήρωση της εξέτασης του μάρτυρα κατά την αποχώρηση του οποίου μπροστά σε δικαστές και ακροατήριο ο γνωστός δικηγόρος που χειρίζεται κατ’ εξοχήν υποθέσεις ΟΤΑ της περιοχής, άρχισε να του φωνάζει: «Εισαι ηλίθιος, μα είσαι μ@λ@κ@ς», συμπεριφορά η οποία προκάλεσε και την αντίδραση μερίδας των εργαζομένων που είχαν πάει για να παρακολουθήσουν την δίκη, οι οποίο άρχισαν να του λένε πως δεν είναι συμπεριφορά αυτή απέναντι σε συνάδελφό τους και πως υπάρχουν και όρια.
όλα συνέβησαν κατά την εκδίκαση υπόθεσης στο Ειρηνοδικείο της Πάτρας που αφορούσε σε ανάκληση απόφασης για δέσμευση λογαριασμού υπαλλήλων νομικού προσώπου του Δήμου της Πάτρας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ