Type Here to Get Search Results !

Αχαία: Ξεκινά το έργο αποχέτευσης στον Αλισσό

Την ικανοποίηση του για την υπογραφή της σύμβασης με τον εργολάβο του έργου της αποχέτευσης στον Αλισσό, εκφράζει με ανακοίνωσή του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παραλίας Κάτω Αλισσού. Στην ανακοίνωσή που υπογράφεται από τον πρόεδρο Μπαρμπούνη Δημήτριο και τον γραμματέα του Συλλόγου Ζαχαρόπουλο Διονύσιο, αναφέρονται τα εξής:
«Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνω σήμερα, ότι μετά από πολλούς αγώνες τα τελευταία χρόνια αισίως υπογράφτηκε η σύμβαση με τον εργολάβο για το μεγάλο έργο της αποχέτευσης των Αλισσών.
Όλοι γνωρίζετε ότι από το 2008 περιμέναμε να ξεκινήσει το έργο αλλά λόγω πολλών προβλημάτων που προέκυψαν άργησε να γίνει. Έστω και τώρα όμως είναι μεγάλη στιγμή για τους Αλισσούς και πλέον θα περιμένουμε να ξεκινήσει το έργο εντός 15νθημέρου, όπως μας ενημέρωσαν. Το έργο αυτό θα λύσει πολλά προβλήματα, θα αναβαθμίσει την περιοχή μας και οι θάλασσές μας θα γίνουν καθαρότερες.
Ο Σύλλογός μας έβαλε κι αυτός ένα λιθαράκι για την επίτευξη αυτού του στόχου με τις παρεμβάσεις του σε θεσμικούς παράγοντες προκειμένου να επιταχυνθούν οι διαδικασίες και να προσπεραστούν τα προβλήματα που υπήρχαν. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την σημερινή δημοτική αρχή αλλά και τις παλαιότερες, διότι όλοι συνέβαλλαν για την επίτευξη του στόχου αυτού, καθώς και του Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδος, Απ. Κατσιφάρα για την δρομολόγηση του έργου στο ΕΣΠΑ.»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ