Type Here to Get Search Results !

Μάταια προσπαθούσε, επί ώρες, να βρει ασθενοφόρο για να μεταφέρει τον άρρωστο πατέρα του

Πρωτόγνωρα σκηνικά λαμβάνουν χώρα καθημερινά σε Νοσοκομεία της Πάτρας, καθώς οι συμπολίτες αναζητούν, μάταια όμως, ασθενοφόρα για να μεταφέρουν τους άρρωστους συγγενείς τους στο σπίτι. Ένα χαρακτηριστικό περιστατικό αυτής της αθλιότητας σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Νοσοκομείο του Ρίου.

Όπως καταγγέλλει στο thebest, Πατρινός ο οποίος μάλιστα εργάζεται στο ΠΠΝΠ, προσπαθούσε για πάνω από οκτώ ώρες να βρει ένα ασθενοφόρο για να μεταφέρει τον πατέρα του στο σπίτι τους. Ο συμπολίτης, λόγω και γνωριμιών που έχει, επικοινώνησε τόσο με τη Διοίκηση του ΕΚΑΒ όσο και με το Διευθυντή του Νοσοκομείου, όμως παρά τις υποσχέσεις που υπήρξαν, λύση δε δόθηκε. Μάλιστα ο γιος του ασθενούς αγανακτισμένος από την κοροϊδία και την ανυπαρξία κράτους, έφθασε στο σημείο να ενημερώσει για το περιστατικό την Αστυνομία, ακόμα και τον Εισαγγελέα υπηρεσίας.
Τελικά και αφού δεν μπορούσε να βγει άκρη, 7-8 ώρες αφότου άρχισε τις προσπάθειές του, υποχρεώθηκε να ρισκάρει και να επιχειρήσει μόνος του τη μεταφορά του πατέρα του. Ζήτησε τη βοήθεια γνωστών και φίλων για να καταφέρουν να τον σηκώσουν και με τεράστιο ρίσκο για την επιδείνωση της υγείας του, ο ασθενής είχε πρόσφατα υποστεί και ανακοπή καρδιάς, πέτυχε τελικά να τον πάει σπίτι με το ιδιωτικής χρήσης όχημά του!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ