Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Αναταράξεις στον ΣΥΡΙΖΑ για το λιμάνι

Τριγμούς έχει προκαλέσει στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα, η πλήρης υιοθέτηση της πρότασης των «Eνεργών Πολιτών» για τον τρόπο παραχώρησης του θαλασσίου μετώπου και η μετατροπή της σε κατάθεση τροπολογίας,  με το γνωστό αρνητικό  αποτέλεσμα από τη βουλή. Ανεξάρτητα από τη στάση των άλλων Αχαιών βουλευτών (Ν.Δ. ΠΑΣΟΚ), στην Κορίνθου έχει προκύψει σοβαρό πρόβλημα με τον τρόπο «φιλτραρίσματος» της πρότασης, σε συνδυασμό με την τακτική που ακολουθήθηκε.
Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή θέτουν ζήτημα  ακόμα και για το γεγονός,  ότι η πρόταση δεν έτυχε σχεδόν καμίας επεξεργασίας, με αποτέλεσμα το κόμμα να μετατραπεί μέσω της τροπολογίας σε «γραμματοκομιστή» μιας θέσης, η οποία ως αίτημα μπορεί να είναι αποδεκτή, αλλά ως προς τον τρόπο και το σκεπτικό φώναζε από μακριά πως μέσα στη βουλή δεν μπορεί να έχει καμία τύχη.
Στα πιο πάνω, μέλη συγκεκριμένων τάσεων του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή, εκφράζουν τον προβληματισμό τους και για το γεγονός, πως η τροπολογία κατατέθηκε χωρίς καν να γίνει προσπάθεια από πλευράς του κόμματος να τύχει της υποστήριξης μέσα από την υπογραφή της και από άλλους Αχαιούς βουλευτές, θεωρώντας πως με αυτή την κίνηση θα ήταν υποχρεωμένα τα κόμματα της συγκυβέρνησης να βρεθούν μπροστά σε αδιέξοδο ή οι βουλευτές τους να εκτεθούν.
Εκείνο το οποίο προκάλεσε σοβαρές ενστάσεις ήταν και το γεγονός, πως  ουσιαστικά ο ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα εμφανίστηκε να μην έχει δική του αξιολογημένη και συγκροτημένη πρόταση και υιοθέτησε θέσεις οι οποίες ούτε λίγο, ούτε πολύ αντλούν τη ρίζα τους και τη φιλοσοφία τους στο ΠΑΣΟΚ και στη «σπέκουλα «που πει χρόνια έχει γίνει από συγκεκριμένα στελέχη του, ποντάροντας  πολιτικά και εκλογικά στο θέμα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ