Type Here to Get Search Results !

Αναχωρεί τη Δευτέρα η ομάδα του Δήμου Πατρέων για τους 47ους παιδικούς αγώνες

Την Δευτέρα αναχωρεί από το Παμπελοποννησιακό στάδιο η αποστολή του Δήμου Πατρέων αναχωρεί για τον Καναδά για την συμμετοχή της στους 47ους παιδικούς αγώνες που θα γίνουν στο Καναδά από τις 14-19 Αυγούστου.
Ο αρχηγός αποστολής της ομάδος του Δήμου Πατρέων, είναι ο καθηγητής φυσικής αγωγής Γιάννης Παπαγιαννόπουλος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαρίστησε ορισμένους φορείς σχετικά με την συμμετοχή της Πάτρα στους αγώνες. Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η πραγματοποίηση της αποστολής γίνεται πράξη χάρη στις επίμονες προσπάθειες φορέων του Ελληνικού κράτους, της Ορθόδοξης Εκκλησίας και του απόδημου Ελληνισμού του Καναδά.
Συγκεκριμένα η   Α.Θ. Παναγιότης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, η γ.γ. Αθλητισμού κ. Κυριακής Γιαννακίδου, ο πρέσβης του Καναδά με Πατρινή καταγωγή κ. Ελευθέριος Αγγελόπουλος, ο Μητροπολίτης Τορόντο Σεβασμιότατος Σωτήριος, ο πρόξενος του Τορόντο κ. Δημήτρης Αζεμόπουλος, ο σύλλογος Αχαιών του Τορόντο δια της προέδρου κ. Ειρήνης Ντότσικα και του αντιπροέδρου κ. Δημήτρη Αυγέρου οι οποίοι έχουν Πατρινή καταγωγή, η Εκκλησία του Τιμίου Σταυρού της πόλεως του Windsor, η Ελληνική Ορθόδοξη κοινότητα του Windsor δια του προέδρου της κ. Αθανάσιου Αθανασόπουλου με καταγωγή από την Αλιφείρα Ανδρίτσαινας Ηλείας, τον κ. Dimitri Soudas με καταγωγή από τα Καλάβρυτα εκτελεστικό δ/ντη επικοινωνίας της Ολυμπιακής Επιτροπής του Καναδά στο Τορόντο και η ανταποκρίτρια του Αθηναϊκού πρακτορείου ειδήσεων στο Μόντρεαλ κ. Ιουστίνη Φραγκούλη καθώς και όλοι οι ανώνυμοι και επώνυμοι ομογενείς του Καναδά, έδειξαν για μια ακόμη φορά την αλληλεγγύη τους, το ενδιαφέρον τους και την αγάπη τους για την Πατρίδα που αντιμετωπίζει τόσες αντίξοες συνθήκες.
Η συνδρομή όλων των παραπάνω φορέων αναδεικνύει το μεγαλείο και τη δύναμη της συντονισμένης προσπάθειας προκειμένου το όραμα μας: Ολοι μαζί μια μεγάλη ομάδα, να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, αγωνιστικά και μη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ