Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Σε 18μηνη φυλάκιση καταδικάστηκε ο 41χρονος για κατοχή όπλων

Σε δίκη με την αυτόφωρη διαδικασία μετά τη σύλληψή τους την Παρασκευή, στην Πάτρα, οδηγήθηκαν χθες ένας 41χρονος κι ένας 45χρονος. Στον 41χρονο το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης 18 μηνών με τριετή αναστολή κι αφέθηκε ελεύθερος.Ο 45 χρονος αφέθηκε ελεύθερος και ορίστηκε δικάσιμος για τις 20 Αυγούστου. Την ίδια ώρα εξακολουθεί να αναζητείται από την αστυνομία ο αδερφός του 41χρονου.
Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.: "Συνελήφθησαν, στις 9-8-2013 το μεσημέρι, στην Πάτρα, από στυνομικούς του Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 45 και 41 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για τα κατά περίσταση αδικήματα, της κατοχής όπλων, πυρομαχικών, κροτίδων και καλλιέργειας ναρκωτικών.
Οι ίδιες κατηγορίες βαρύνουν και τον 45χρονο αδερφό του 41χρονου που αναζητείται.
Ειδικότερα σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι Αστυνομικοί, στο όχημα του 41χρονου στην Πάτρα, βρήκαν σε τσαντάκι μέσης ένα πιστόλι και ένα περίστροφο με 37 φυσίγγια.
Σε έρευνες που ακολούθησαν, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία 45χρονου στην Πάτρα και σε οικία στη Ρουπακιά Τριταίας οι αστυνομικοί βρήκαν :
Ένα κυνηγετικό όπλο
Ενενήντα δύο (92) φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων
Μία συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης
Ένα δενδρύλλιο κάνναβης
Δέκα έξι (16) κροτίδες
Κάλυκες, βολίδες και ένα ζευγάρι χειροπέδες
Οι έρευνες και το προανακριτικό έργο ενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ