Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Από 15 εως 30% πτώση σε ένδυση υπόδυση

Πάτρα: Από 15 εως 30% πτώση σε ένδυση υπόδυσηΜία εβδομάδα έμεινε για την ολοκλήρωση της περιόδου των θερινών εκπτώσεων και έχει ενδιαφέρον να παρακολουθήσει κανείς πώς κινήθηκε η αγορά, ώστε να βγουν τα πρώτα συμπεράσματα για τα θέματα που όλοι συζητάμε σχετικά με το κατά πόσο οι Πατρινοί έχουν χρήματα να διαθέσουν, πού επιλέγουν να το κάνουν και κατά πόσο ο τζίρος των τοπικών καταστημάτων ενισχύεται από καταναλωτές που προέρχονται από περιοχές εκτός της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών, κ. Γιώργος Ρώρος, μίλησε στην «Π» για το κλίμα που επικράτησε στα καταστήματα από την έναρξη της εκπτωτικής περιόδου, στις 15 Ιουλίου, μέχρι σήμερα. Σημειώνοντας πως ακόμα και η μία εβδομάδα που απομένει ακόμα για τη λήξη των εκπτώσεων μπορεί να αλλάξει ως ένα βαθμό τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο κ. Ρώρος χαρακτήρισε την κίνηση στην αγορά της Πάτρας μειωμένη συγκριτικά με την περσινή χρονιά, με πτώση της τάξεως του 15-20% στον τομέα της ένδυσης και της υπόδησης και περί το 25- 30% στους υπόλοιπους τομείς του εμπορίου.

Κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, ανέφερε πως η εκπτωτική περίοδος ξεκίνησε με ένα αρκετά καλό πρώτο εικοσαήμερο, ενώ ενθαρρυντικά ήταν τα στοιχεία για την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου.

Ο κλάδος ο οποίος, όπως παραδοσιακά συμβαίνει, παρουσίασε μεγαλύτερη κίνηση κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων ήταν αυτός της ένδυσης- υπόδησης, καθώς επίσης και οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο του γάμου και της βάπτισης, συμπεριλαμβανομένων των χρυσοχοείων και των καταστημάτων με είδη δώρων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ