Type Here to Get Search Results !

Πάτρα:ΛΟΥΚΕΤΟ ΔΥΟ ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ – ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ Γ. ΔΗΜΑΡΑ

Όχι στις  απολύσεις των 124 εργαζομένων στο Δήμο της Πάτρας αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο, με το σημείο τριβής ωστόσο να προκύπτει από το περιεχόμενο της αντίδρασης.
Τελικά το σώμα κατά πλειοψηφία αποφάσισε  να μπει διήμερο λουκέτο στο Δήμο Πατρλεων, να υποβάλει την παραίτηση του και να παραδώσει τα κλειδιά ο Δήμαρχος Γ. Δημαράς εάν κι΄ εφόσον υπάρξει ανάλογη διάθεση και από τους άλλους Δημάρχους και  να συμμετάσχει ο Δήμος στις κινητοποιήσεις αποκλεισμού του λιμανιού και των διοδίων
νεότερη ενημέρωση 21.53΄
Από την πλευρά της η παράταξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης "Ενωτική Κίνηση Πάτρας" πρότεινε την σύσσωμη παραίτηση των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και την μη αποδοχή της απόλυσης έστω και ενός εργαζόμενου στο Δήμο.
Ο επικεφαλής της παράταξης "Ανυπότακτη Πολιτεία" Χρήστος Πατούχας πρότεινε την παραίτηση του Δημάρχου Πατρέων Γιάννη Δημαρά, ανεξαρτήτως του τι θα πράξουν οι άλλοι Δήμαρχοι.
νεότερη ενημέρωση 21.10΄
Στην τοποθέτησή του ο Δήμαρχος Πατρέων επανέλαβε τη θέση του, που όπως είπε θα  μεταφέρει και στην συνεδρίαση της ΚΕΔΕ την Παρασκευή, σύμφωνα με την οποία οι δήμαρχοι πρέπει να παρδώσουν τα κλειδιά αν η κυβέρνηση επιμείνει στις απολύσεις.

Ο κ. Δημαράς στην τοποθέτησή του δεν έκανε καμία αναφορά για ενδεχόμενη σύσσωμη παραίτηση του Δημοτικού Συμβουλίου.

νεότερη ενημέρωση 20.16΄
Παρουσία μεγάλου αριθμού εργαζομένων στο Δήμο ξεκίνησε πριν από λίγο η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρας, στο οποίο θα συζητηθεί ο τρόπος αντίδρασης στις απολύσεις των 124 σχολικών φυλάκων και δημοτικών αστυνομικών.
Η συνεδρίαση γίνεται με παρόντες το σύνολο των υπό απόλυση εργαζομένων στις δύο αυτές δομές του Δήμου της Πάτρας, ενώ ανοικτό είναι σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις το ενδεχόμενο να μην επιτευχθεί ομόφωνη έκδοση ψηφίσματος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ