Type Here to Get Search Results !

Πάτρα : Στο κρεβάτι του Προκρούστη εκατοντάδες εργαζόμενοι σε οργανισμούς των Δήμων


Στο στόχαστρο των υπηρεσιών του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης βρίσκονται από σήμερα εκατοντάδες εργαζόμενοι σε Οργανισμούς και Νομικά Πρόσωπα των Δήμων και στη Δυτική Ελλάδα καθώς και οι εργαζόμενοι στην ΕΒΟ Αιγίου και τους περιφερειακούς σταθμούς της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης.
 Το σχετικό έγγραφο έφτασε στα Νομικά Πρόσωπα των Δήμων της περιοχής και ζητά στοιχεία για τον αριθμό, το αντικείμενο, την σχέση εργασίας, τα χρόνια θητείας και την βαθμίδα εκπαίδευσης.
Τέτοια έγγραφα έχουν φτάσει στο Δήμο Πατρέων καθώς και σε άλλους Δήμους της Δυτικής Ελλάδας.
 Ανάλογο σκηνικό έχει διαμορφωθεί και στην ΕΒΟ Αιγίου όπου η κυβέρνηση προσανατολίζεται να αντλήσει μεγάλο αριθμό εργαζομένων γα να συμπληρώσει τον αριθμό των 2000 απολύσεων που έχει δεσμευθεί στην Τρόϊκα
 Στους περιφερειακούς Σταθμούς της ΕΡΤ
 Ανασφάλεια επικρατεί την ίδια ώρα στους εργαζόμενους σε Περιφερειακούς Σταθμούς της ΕΡΤ μετά την αποκάλυψη πως στο κάδρο με τα λουκέτα έχει μπεί και η κρατική τηλεόραση.
Επιστολή σε Δημαρά
Σε μια προσπάθεια θωράκισης των εργαζομένων σε Οργανισμούς και Νομικά πρόσωπα του Δήμου Πατρέων το σωματείο των εργαζομένων στέλνει σήμερα στο Δήμαρχο Πατρέων Γ. Δημαρά επιστολή με την οποία ζητά την άμεση μεταφορά τους στον Οργανισμό του Δήμου επισημαίνοντας πως οποιαδήποτε άλλη καθυστέρηση τους αφήνει έκθετους στις ορέξεις της κυβέρνησης και της τρόϊκας 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ