Type Here to Get Search Results !

Η Πάτρα θρηνεί για τον πατέρα δυο παιδιών που σκοτώθηκε σε τροχαίο


Ρίγος και συγκίνηση διαπερνά το κορμί στην θέα του μνημείου που δημιούργησαν φίλοι του Κώστα που από την Δευτέρα το απόγευμα κλαίνε μην μπορώντας να πιστέψουν αυτό πουσυνέβη.
Ο οδηγός της μηχανής μεγάλου κυβισμού, έχει υποστεί σοκ και κλαίει διαρκώς. Αναζητά τον Κώστα και δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο φίλος του σκοτώθηκε. Και στους δύο άρεσαν οι μηχανές μεγάλου κυβισμού. Η αγάπη αυτή όμως τους πρόδωσε. Ο 28χρονος Κωνσταντίνος Σπηλιωτόπουλος ήταν πατέρας δύο παιδιών και ιδιοκτήτης αρτοποιείου στην Αγυιά. Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη, εξαιτίας της ανάποδης κλίσης στην συμβολή της Κανελλοπούλου με την Νέα Εθνική Οδό αλλά και εξαιτίας της ταχύτητας με την οποία οι δύο νεαροί αναβάτες, "μπήκαν" στην στροφή.
Πάντως νεαρή δικυκλιστής που ήταν αυτόπτης μάρτυρας είδε τα παιδιά να περνούν σαν σφαίρα δίπλα της και ενώ πλησίαζαν στην Ν.Ε.Ο. Σε σημείο που σύμφωνα με την αυτόπτη μάρτυρα η μπλούζα του Κώστα Σπηλιωτόπουλου είχε σηκωθεί στο ύψος του λαιμού από τον αέρα. Η νεαρή είδε το τροχαίο με τα μάτια της, όπως είπε χαρακτηριστικά: "..το πίσω μέρος της μηχανής έφυγε τελείως πάνω στην στροφή".
Η μηχανή μεγάλου κυβισμού ολίσθησε στο οδόστρωμα και ο οδηγός με τον συνεπιβάτη του έπεσαν με δύναμη στην άσφαλτο. Ο συνοδηγός Κ. Σπηλιωτόπουλος, χτύπησε με το κεφάλι στο ρύθρο του πεζοδρομίου, στην άκρη του οδοστρώματος, ενώ ο οδηγός Ματθαίος Μήλλας από την Πάτρα του δικύκλου στάθηκε πιο τυχερός.
Στο σημείο το ανακριτικό της τροχαίας συνέλλεξε στοιχεία και έλαβε μαρτυρίες αυτόπτων μαρτύρων για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν την εκτροπή του δικύκλου και την πτώση του, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένα νέος άνθρωπος και να τραυματιστεί άλλος ένας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ