Type Here to Get Search Results !

Νέα εκτέλεση και πόλεμος μπράβων στην Πάτρα

Νεκρός βρέθηκε μέσα στο όχημά του 38χρονος και σοβαρά τραυματισμένος είναι 31χρονος που ήταν μαζί του. Οι αρχές θεωρούν ότι είναι «απάντηση» στη δολοφονία του Φράγκου, λίγες ημέρες νωρίτερα. Στην ομάδα ΔΙΑΣ υπηρετεί ο αδερφός του 38χρονου που εκτελέστηκε.
Του Γιάννη Σουλιώτη

Αντίποινα για τη δολοφονία του Κ. Φράγκου την Τετάρτη στην Πάτρα θεωρείται η δολοφονία του 38χρονου και ο σοβαρός τραυματισμός 31χρονου άνδρα, στην οδό Άνθειας, στην Πάτρα στις 2.30 μ.μ. Ο νεκρός και ο τραυματίας επέβαιναν σε Ι.Χ. Οι δράστες τους καταδίωξαν, τους εκλεισαν τον δρόμο με το αυτοκίνητό τους και ο ένας κατέβηκε και πυροβόλησε εναντίον τους. Ο 38χρονος είχε εμπλακεί σε συμπλοκές μεταξύ χούλιγκαν στην Πάτρα. Επίσης, στην υπόθεση υπάρχει και τρίτο άτομο, ελαφρά τραυματίας και δίνει αυτές τις ώρες κατάθεση στην Ασφάλεια Πάτρας. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, πιθανότατα ήταν μέσα στο αυτοκίνητο που χτυπήθηκε από τους εκτελεστές.
Τόσο ο 38χρονος όσο και ο 31χρονος θεωρούνταν ύποπτοι για τη δολοφονία του εργαζόμενου ωστο μπαρ, Κωνσταντίνου Φράγκου έξω από νυχτερινό κέντρο της Πάτρας την Τετάρτη. Έτσι, τα μέλη της αντίπαλης ομάδας πήραν σήμερα εκδίκηση πυροβολώντας εναντίον των δύο υπόπτων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ