Type Here to Get Search Results !

Ολυμπιακός: Με προσοχή στην Πάτρα


Ολυμπιακός: Με προσοχή στην Πάτρα  | onsports.gr
Με ιδιαίτερη σοβαρότητα και προσοχή αντιμετωπίζουν στον Ολυμπιακό την εκτός έδρας αναμέτρησή τους με τον Απόλλωνα Πατρών.
Στο κλειστό της Περιβόλας κόντρα στους νεοφώτιστους αλλά ψυχωμένους παίκτες του Νίκου Βετούλα δοκιμάζονται σήμερα (21/01, 17.00, ΕΤ1) οι Πειραιώτες, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ 2012-13. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ζήτησε από τους παίκτες του να μην υποτιμήσουν σε καμία περίπτωση τον αντίπαλο και να επιδείξουν την ίδια σοβαρότητα και αγωνιστική πειθαρχία και στα σαράντα λεπτά του παιχνιδιού, ώστε να φθάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι Πατρινοί, άλλωστε, έχουν δείξει πως πρόκειται για πειθαρχημένο σύνολο, που ειδικά στην έδρα του μπορεί να γίνει επικίνδυνο για οποιονδήποτε αντίπαλο.
Στον Ολυμπιακό θέλουν να αποφύγουν τις παγίδες που κρύβει η σημερινή αναμέτρηση και να φθάσουν στη 13η διαδοχική νίκη τους στο πρωτάθλημα, διατηρώντας το αήττητό τους εντός των ελληνικών συνόρων. Στο 48άωρο που προηγήθηκε ο 47χρονος τεχνικός ανέλυσε στους παίκτες του τα λάθη που έγιναν στον αγώνα της Παρασκευής (18/01) με τη Σιένα, για την 4η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας, με στόχο φυσικά να μην τα επαναλάβουν στο μέλλον. Εξάλλου, μπορεί στις τάξεις της ομάδας να αισιοδοξούν για δικαίωση στην ένστασή τους, ώστε να επαναληφθεί ο αγώνας, αυτό δεν σημαίνει όμως πως η τεχνική ηγεσία έμεινε ικανοποιημένη από την εικόνα των παικτών κόντρα στους πρωταθλητές Ιταλίας.
Στον Πειραιά υπάρχει γενικότερα προβληματισμός για την απόδοσή τους το τελευταίο διάστημα και το βασικό ζητούμενο είναι να υπάρξει όσο το δυνατόν πιο άμεση βελτίωση, αφού έρχονται πολύ κρίσιμα παιχνίδια τόσο στην Ευρωλίγκα όσο και στις εγχώριες διοργανώσεις, με αποκορύφωμα τις μάχες με τον Παναθηναϊκό στις 4 Φεβρουαρίου για το πρωτάθλημα και έξι ημέρες μετά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Με 13 παίκτες στην αποστολή, αλλά χωρίς δύο βασικά στελέχη κατέβηκε στην Πάτρα ο Ολυμπιακός. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Τζος Πάουελ που είναι τραυματίας στο γόνατο, συν τον Γκιόργκι Σερμαντίνι ο οποίος βρίσκεται στην πατρίδα του για να τακτοποιήσει την αθλητική βίζα του και αναμένεται να επιστρέψει επί ελληνικού εδάφους αύριο (22/01). Την αποστολή, που ταξίδεψε για την αχαϊκή πρωτεύουσα, ακολούθησαν τόσο ο Δημήτρης Κατσίβελης όσο και ο Γιώργος Γεωργάκης, με το 47χρονο τεχνικό να αποφασίσει πριν από το τζάμπολ ποιον από τους δύο θα «κόψει» από τη 12άδα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ