Type Here to Get Search Results !

Θα αφαιρούνται επί τόπου πινακίδες για παράνομο παρκάρισμα στους πεζόδρομους, σύμφωνα με τον Δήμο

Σε άμεση αφαίρεση πινακίδων από τα αυτοκίνητα που σταθμεύουν παράνομα στους πεζόδρομους της πόλης, και στην άμεση απομάκρυνσή τους με το γερανό της τροχαίας προχωρά ο Δήμος της Πάτρας, μετά το τραγικό συμβάν με τον 57χρονο που έχασε τη ζωή του στη Ρήγα Φεραίου.
AΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ Αποσπάσματα από την συνέντευξη Τύπου με θέμα την παράνομη στάθμευση στους πεζόδρομους μετά και το τελευταίο θλιβερό περιστατικό με την παρεμπόδιση προσέγγισης του ασθενοφόρου στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου.
 ΑΝΔΡΕΑΣ ΦΙΛΙΑΣ Το τραγικό περιστατικό της απώλειας ενός συνανθρώπου μας ο οποίος υπέστη έμφραγμα στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου και δεν μπορούσε να τον προσεγγίσει το ασθενοφόρο εξαιτίας της παράνομης στάθμευσης οχήματος, έφερε στο φως πρόβλημα της παράνομης στάθμευσης στην πόλη και της άρνησης μεγάλης μερίδας οδηγών να συμμορφωθούν με τα αυτονόητα και να σεβαστούν τους συνανθρώπους τους, αλλάζοντας νοοτροπία. Πρώτη προτεραιότητα για τον Δήμο Πατρέων είναι η ποιότητα ζωής και η ασφάλεια των πολιτών. Για αυτό το λόγο και έχουμε δώσει έμφαση στο θέμα της πάταξης της παράνομης στάθμευσης με την αυστηρή τήρηση του ΚΟΚ, την επίδοση κλήσεων και την αφαίρεση πινακίδων. Δεν υπολογίσαμε και δεν υπολογίζουμε το πολιτικό κόστος, από τις έντονες αντιδράσεις που υπάρχουν, από συμπολίτες μας που παρανομούν και είναι πάρα πολλοί. Έχουμε δεχθεί πυρά ότι οι ενέργειές μας έχουν εισπρακτικό χαρακτήρα. Αν σκοπός μας ήταν να κάνουμε εισπρακτική πολιτική, θα αφαιρούσαμε πινακίδες και την επόμενη, αφού είχε πληρωθεί το πρόστιμο, θα τις επιστρέφαμε. Όμως αυτό που μας ενδιαφέρει δεν είναι η είσπραξη. Είναι η αλλαγή νοοτροπίας. Είναι η ασφάλεια του πολίτη. Ο καθένας λέει «δεν πειράζει να παρκάρω για 5 λεπτά. Τι θα γίνει σε 5 λεπτά;». Μα σε 5 λεπτά ο άλλος μπορεί να χάσει τη ζωή του. Σε πέντε λεπτά μπορεί να εξαπλωθεί η φωτιά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ