Type Here to Get Search Results !

Συλλήψεις για σκληρά ναρκωτικά σε Γιάννενα, Πάτρα και Σύρο


Ποσότητες  «σκληρών» και μαλακών ναρκωτικών  κατηγορείται ότι διακινούσε σε χρήστες των Ιωαννίνων ένας 33χρονος Έλληνας, στο σπίτι του οποίου έκαναν ξαφνική έρευνα οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών. 
Μεταξύ άλλων, βρήκαν και μια λευκή σκόνη άγνωστης χημικής σύνθεσης βάρους 2,2 γραμμαρίων που εστάλη για ανάλυση στο Χημείο.

Στο  διαμέρισμα που ο 33χρονος χρησιμοποιούσε ως «καβάντζα», κατασχέθηκαν ακόμη δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 33,7 γραμμαρίων, δύο νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη βάρους 2,2 γραμμαρίων, ένας πλαστικός τρίφτης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και 3.590 ευρώ που κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από την εμπορία ναρκωτικών. Ο 33χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

*** Με… ανοιχτές  αγκάλες περίμεναν οι άνδρες  της Δίωξης Ναρκωτικών στην Πάτρα έναν 31χρονο Έλληνα για τον οποίο είχαν πληροφορίες ότι πήγε στην Αθήνα να προμηθευτεί «σκληρά» ναρκωτικά και τον συνέλαβαν μόλις κατέβηκε από το υπεραστικό λεωφορείο. Πάνω του, βρήκαν μια συσκευασία ηρωίνης βάρους 30,5 γραμμαρίων σε μορφή «βράχου», ένα φιξάκι ηρωίνης και ένα φιξάκι κοκαΐνης. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

*** Με το  πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά έστελναν οι προμηθευτές του ναρκωτικά σε έναν 33χρονο Έλληνα στη Σύρο, αλλά το αλισβερίσι έπεσε στην αντίληψη των αστυνομικών της Ασφαλείας Ερμούπολης που καραδοκούσαν στο λιμάνι. Μόλις ο ύποπτος παρέλαβε ένα ασυνόδευτο δέμα τον συνέλαβαν και βρήκαν μέσα ένα φιαλίδιο με 89 ml μεθαδόνης σε υγρή μορφή και 4,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Ο παραλήπτης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του αποστολέα βρίσκονται σε εξέλιξη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ