Type Here to Get Search Results !

Εκδηλώσεις για τα 30 χρόνια της "Φλόγας"


«Όπου υπάρχει Αγάπη, Υπάρχει ζωή, «ΦΛΟΓΑ», 30 χρόνια». Με αυτό το σύνθημα η αντιδήμαρχος Εθελοντισμού, Ισότητας  Φύλων, ΜΚΟ, Ένταξης Μεταναστών και Εξυπηρέτησης  του Πολίτη κ. Μαρία Ανδρικοπούλου-  Ρούβαλη και η πρόεδρος του Τμήματος Πάτρας του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ» κ. Τασία Παπαϊωάννου, σας προσκαλούν στις εκδηλώσεις εορτασμού των 30 χρόνων από την ίδρυση της «ΦΛΟΓΑΣ» Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας Τμήμα Αγωγής Υγείας και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι το εξής 
-Σάββατο 17 Νοεμβρίου
*10- 13.00  δρώμενα με τη συμμετοχή σχολείων της Πάτρας και της Μπαντίνας του Δήμου στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου
*6.30 μ.μ. ενημερωτική εκδήλωση στην Αγορά Αργύρη με θέμα:  « Η Αγάπη κρατά 30 χρόνια τη ΦΛΟΓΑ της Ελπίδας αναμμένη για τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο». Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο  Διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων κ. Γεώργιος Κροκιδάς και ομιλητές οι:
*Ελένη Βασιλάτου- Κοσμίδη, Διευθύντρια  Ογκολογικού Τμήματος Νοσοκομείου Παίδων «Π. και Α. Κυριακού» με θέμα: «34 χρόνια κοντά στο παιδί με καρκίνο».
*Αφροδίτη Γκινοπούλου, Διευθύντρια ΕΣΥ Παιδιατρικής Κλινικής Π.Γ.Ν.Π., με θέμα: «Οι δυνατότητες αντιμετώπισης του παιδιού με καρκίνο στην Περιφέρεια».
*Κωνσταντίνα Φλωράτου, Παιδίατρος, με θέμα: «Ο καρκίνος στην παιδική ηλικία. Η εμπειρία μου από το Ογκολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων «Π. και Α. Κυριακού».
*Χρήστος Σίνης, Γονιός, με θέμα: «Ελένη… Φλόγα Ζωής» 
-Δευτέρα 19 Νοεμβρίου
*9 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων» το Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο «Αντηχώ» του συλλόγου «Α.Σ.Τ.Ο. Επικοινωνούμε» με τη συμμετοχή της ορχήστρας νυκτών εγχόρδων  της Πατραϊκής Μαντολινάτας θα μας ταξιδέψει στις «Μουσικές του Κόσμου» για την ενίσχυση της «ΦΛΟΓΑΣ».
Οι εκδηλώσεις πλαισιώνονται από την «Ομάδα Ε», τους εθελοντές δηλαδή, του Δήμου Πατρέων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ