Type Here to Get Search Results !

200 οι απολύσεις στο όνομα του μνημονίου - Μεγαλώνει η λίστα με συνταγή εφεδρείας

Μορφή χιονοστιβάδας λαμβάνουν πλέον οι απολύσεις εργαζομένων στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα στην Πάτρα και την περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας, καθώς μετά τους πρώτους 60 που θα δουν... άμεσα την πόρτα της εξόδου από τον Δήμο Πατρέων και τους 50 της αιρετής περιφέρειας, μια ακόμα λίστα έχει συνταχθεί, η οποία αφορά σε 90 απολύσεις με … την μέθοδο της εφεδρείας για εργαζόμενους στην αποκεντρωμένη περιφέρεια του κ. Αγγελάκα.
Με φόντο αυτή τη δυσμενή εξέλιξη, από αύριο οι εργαζόμενοι στο Δήμο της Πάτρας προχωρούν σε μπαράζ καταλήψεων, ενώ συντονίζουν τη δράση τους και με τους εργαζόμενους στην αιρετή περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας οι οποίοι θα πράξουν ανάλογα.
Στο μεταξύ αναστάτωση επικρατεί και στις τάξεις των εργαζομένων στην αποκεντρωμένη διοίκηση της διευρυμένης περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, καθώς μόνο από τους νομούς της Αχαΐας της Ηλείας και της Αιτωλοακαρνανίας είναι προς απόλυση 90 εργαζόμενοι, ενώ ο αριθμός συνολικά από την συγκεκριμένη υπηρεσία ενδέχεται να είναι και διπλάσιος.

Συνεδριάζει η ΠΟΕ-ΟΤΑ
Με τα σκουπίδια να παραμένουν στους δρόμους συνεδριάζει το απόγευμα η ΠΟΕ-ΟΤΑ, η οποία σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα αποφασίσει συνέχεια την κινητοποιήσεων με ακόμα πιο δυναμικές μορφές, καθώς η εκτίμηση που υπάρχει είναι, πως η θύελλα των απολύσεων μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με αγώνα μέχρι το τέλος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ