Type Here to Get Search Results !

Στην Πάτρα ο «Κωστής Στεφανόπουλος, ο μοναχικός Πρόεδρος»


Παρουσιάστηκε και στην Αχαϊα το βιβλίο της Νίτσας Λουλέ

Παρουσιάστηκε χθες στην Πάτρα, στο κατάμεστο δημοτικό θέατρο «Απόλλων», το βιβλίο «Κωστής Στεφανόπουλος, ο μοναχικός Πρόεδρος» της Νίτσας Λουλέ. 
Στην εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου, όπου ήταν παρών ο τέως πρόεδρος της Δημοκρατίας, μίλησαν ο τέως πρόεδρος του Συνασπισμού Νίκος Κωνσταντόπουλος, ο πρώην δήμαρχος Πατρέων Ανδρέας Καράβολας, καθώς και ο δικηγόρος και προσωπικός φίλος του Κωστή Στεφανόπουλου, Ευάγγελος Ματσούκης. 
Μιλώντας ο Νίκος Κωνσταντόπουλος είπε ότι «δεν ψήφισα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, το 1995 τον Κωστή Στεφανόπουλο, επειδή θεωρήθηκε συντηρητική η πρότασή του και το 2000 επειδή επικράτησε το «γιατί όχι Πρόεδρος από την Αριστερά;». Επίσης ο τέως πρόεδρος του Συνασπισμού απευθυνόμενος προς τον Κωστή Στεφανόπουλο σημείωσε: «Η στάση σου είναι στήριγμα. Μετράει ο λόγος σου σήμερα, γιατί είναι λόγος συνέπειας και ευθύνης».
Ο πρώην δήμαρχος Πατρέων, Ανδρέας Καράβολας, τόνισε ότι ο Κωστής Στεφανόπουλος ακολούθησε πιστά στη ζωή του, επαγγελματική και πολιτική, τη συμβουλή του αείμνηστου πατέρα του: «Πρέπει να ξέρεις πώς να αρχίσεις και πώς να την τελειώσεις». Ακόμη πρόσθεσε ότι ο Κωστής Στεφανόπουλος δεν μετακινήθηκε από τις ιδέες του και σημείωσε ότι πέτυχε περισσότερα σαν Πρόεδρος, παρά εάν εκλεγόταν Πρωθυπουργός». 

Ο δικηγόρος και προσωπικός φίλος του τέως προέδρου της Δημοκρατίας, Ευάγγελος Ματσούκης, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην επαγγελματική διαδρομή του Κωστή Στεφανόπουλου και τον χαρακτήρισε αξεπέραστο δικανικό ρήτορα. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ