Type Here to Get Search Results !

Υδρογονάνθρακες: διήμερο συμπόσιο στην Πάτρα


Συμπόσιο με θέμα την «ανάδειξη των δρομολογημένων εξελίξεων στην έρευνα και παραγωγήυδρογονανθράκων στην χώρα – Προοπτικές, επιπτώσεις στην εθνική και τοπική οικονομία» διοργανώνει την Παρασκευή και το Σάββατο στην Πάτρα ο Σύλλογος Ελλήνων Γεωλόγων υπό την αιγίδα τηςΠεριφέρειας Δυτικής ΕλλάδαςΣυνδιοργανωτές του Συμποσίου είναι το Επιμελητήριο Αχαΐας, το Τμήμα Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο και το Παράρτημα Πελοποννήσου και Δυτικής Στερεάς Ελλάδας του ΓΕΩΤ.Ε.Ε.
Στις εργασίες του Συμποσίου θα μετάσχει και ο πρώην Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννης Μανιάτης με ομιλία το απόγευμα της Παρασκευής, στις 7.45, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αχαΐας, θέμα της οποίας θα είναι η γεωστρατηγική των υδρογονανθράκων στην Ελλάδα και στην Ανατολική Μεσόγειο.
«Πρόκειται για ένα εξαιρετικά ενδιαφέρων Συμπόσιο στη διάρκεια του οποίου θα δοθεί η δυνατότητα μιας συνολικής εξέτασης όλων των παραμέτρων που αφορούν στις έρευνες των υδρογονανθράκων στην περιοχή μας αλλά και συνολικότερα», τόνισε σε δήλωση του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.
Οι εργασίες του Συμποσίου θα ξεκινήσουν στις 6.30 το απόγευμα της Παρασκευής στην αίθουσα του Επιμελητηρίου με ομιλία του Προέδρου του Συλλόγου Ελλήνων Γεωλόγων κ. Α. Αγγελόπουλου και χαιρετισμούς φορέων και θα ακολουθήσει η ομιλία του κ. Μανιάτη. Το μεσημέρι της Παρασκευής, στις 12, στην αίθουσα της Ένωσης Συντακτών θα δοθεί συνέντευξη Τύπου για τις εργασίες του Συμποσίου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ