Type Here to Get Search Results !

Ξεκινούν κινητοποιήσεις οι δικαστικοί


Ξεκινούν κινητοποιήσεις οι δικαστικοί
Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων αποφάσισε εξαήμερη αποχή από σήμερα, Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 22 Σεπτεμβρίου. Τις ημέρες αυτές, οιδικαστές θα κατεβαίνουν από τα έδρανα στις 10 π.μ. μέχρι και τη λήξη του ωραρίου.
Επίσης, κατά τη διάρκεια των έξι ημερών τα ποινικά και πολιτικά δικαστήρια δεν θα δημοσιεύουν καμία απόφαση. Οι δικαστές του Ελεγκτικού Συνεδρίου προχωρούν σε 20ήμερη αποχή, από σήμερα 17 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 6 Οκτωβρίου. Κατά το διάστημα αυτό, θα κατεβαίνουν από τα έδρανα 10:30 π.μ. έως τη λήξη του ωραρίου στις 3:30. Επίσης, οι δικαστικοί λειτουργοί αποφάσισαν για το διάστημα αυτό αναστολή της δημοσίευσης αποφάσεων και της έκδοσης πράξεων και πρακτικών προληπτικού ελέγχου συμβάσεων μεγάλων έργων και προμηθειών.
Μπαράζ κινητοποιήσεων σε όλους τους κλάδους
Την ίδια ώρα, στις επόμενες δύο εβδομάδων θα υπάρξει σειρά κινητοποιήσεων. Στις 26 Σεπτεμβρίου ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ προχωρούν σε 24 απεργία, ενώ δάσκαλοι και καθηγητές θα απεργήσουν την ημέρα που στη Βουλή θα ψηφιστούν τα μέτρα ύψους 11,5 δισ. ευρώ. Επίσης, οι αστυνομικοί έχουν αποφασίσει από σήμερα την ανάρτηση πανό σε όλες τις αστυνομικές διευθύνσεις με το σύνθημα «Προστατέψτε αυτούς που σας προστατεύουν»¨. Μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου συνεχίζουν τις απεργίες οι πανεπιστημιακοί, ενώ κινητοποιήσεις προετοιμάζουν και οι εργαζόμενοι σε Μετρό, ηλεκτρικό και τραμ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ