Type Here to Get Search Results !

Ο Άκης δεν μπόρεσε να ψηφίσει στον Κορυδαλλό

Τρεις δυνητικές ψήφους έχασε το ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Κορυδαλλού! Ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος υπηρέτησε το κόμμα επί σειρά ετών από σημαντικά «πόστα», δεν κατάφερε να ψηφίσει στις εθνικές εκλογές της 6ης Μαΐου. Ο λόγος; Οι αρμόδιοι του υπουργείου Εσωτερικών δεν πρόλαβαν να τον εγγράψουν στους εκλογικούς καταλόγους των κρατουμένων των φυλακών Κορυδαλλού, που υπάγονται στη Β’ Πειραιώς!
Οι άλλες δύο χαμένες ψήφοι είναι της συζύγου του, Βίκυς Σταμάτη αλλά και της κόρης του Αρετής Τσοχατζοπούλου οι οποίες επίσης δεν άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα.
Παρόλα αυτά οι υπόλοιποι κρατούμενοι των δικαστικών φυλακών Κορυδαλλού άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα και ανέδειξαν πρώτο κόμμα την Χρυσή Αυγή ενώ ακολούθησε ο ΣΥΡΙΖΑ!
Ωστόσο, η μεγάλη έκπληξη όχι μόνο για το σωφρονιστικό ίδρυμα αλλά και για ολόκληρη την Επικράτεια προήλθε από το Ψυχιατρείο των φυλακών, όπου οι κρατούμενοι που νοσηλεύονται εκεί ανέδειξαν το ΠΑΣΟΚ πρώτο και με διαφορά...
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει στο protothema.gr ο o αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδας και Αρχιφύλακας στο Ψυχιατρείο Αντώνης Αραβαντινός «από τους 54 που ψήφισαν μαζί με την εφορευτική επιτροπή, 20 ψήφους πήρε το ΠΑΣΟΚ, 9 ο ΣΥΡΙΖΑ, 5 η Χρυσή Αυγή, 5 η Κοινωνική Συμφωνία, 4 η ΝΔ, 4 το ΛΑΟΣ, 2 οι Οικολόγοι, 2 οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, 1 η ΔΗΣΥ ενώ υπήρχε ένα λευκό και ένα άκυρο».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ