Type Here to Get Search Results !

Κανονικά ο σχεδιασμός για το κέντρο στην Αμυγδαλέζα

«Ο σχεδιασμός του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη προχωράει κανονικά και το πρώτο Κέντρο θα λειτουργήσει σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει ήδη ανακοινωθεί» δηλώνει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για το κέντρο κράτησης στην Αμυγδαλέζα, παρά τις συνεχιζόμενες αντιδράσεις των κατοίκων, αλλά και τις ενδοκυβερνητικές διαφωνίες, όπως αυτή που εξέφρασε στο in.gr ο υπουργός Υποδομών Μάκης Βορίδης.
«Εκεί που πρόκειται να μετακινηθούν οι μετανάστες υπάρχουν σπιτάκια για σεισμόπληκτους που ανήκουν στην δική μου ευθύνη. Δεν πρόκειται να μπει κανένας σε σπιτάκι στα κοντέινερς για τους σεισμόπληκτους» ξεκαθαρίζει ο κ. Βορίδης σε ντιμπέιτ με την υπουργό Ανάπτυξης Άννα Διαμαντοπούλου, που θα μεταδοθεί ολόκληρο την Τετάρτη από το in.gr, ενώ τονίζει ότι η όποια απόφαση πρέπει να ληφθεί από την επόμενη κυβέρνηση.
Το απόγευμα της Τρίτης, εξάλλου, επικράτησε εκ νέου ένταση στη λεωφόρο Καραμανλή, στην Αμυγδαλέζα, όταν ομάδα 40 κατοίκων επιχείρησαν να κλείσουν το δρόμο ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη δημιουργία του Κέντρου Φιλοξενίας Μεταναστών. Οι κάτοικοι απωθήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις, ενώ προσήχθησαν δύο άτομα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ