Type Here to Get Search Results !

Το αληθινό πρόσωπο της Ελλάδας στην Times Square

Με σύνθημα "επισκεφτείτε την Ελλάδα" αλλά και με το διττό μήνυμα αφενός ότι "η ιδιωτική πρωτοβουλία μπορεί να τα καταφέρει μερικές φορές καλύτερα από το κράτος" και αφετέρου ότι "τα χρήματα στην επένδυση του τουρισμού δεν πάνε ποτέ χαμένα", ξεδιπλώθηκε χθες στην καρδιά του Μανχάταν η καμπάνια "Up Greek Tourism".
Η ιδέα ξεκίνησε, έτσι απλά, από μερικά νέα παιδιά και μέσα σε λίγους μήνες έγινε πραγματικότητα με χρήματα που συγκεντρώθηκαν αποκλειστικά και μόνο από ιδιωτικές χορηγίες απλών πολιτών. Στόχος ήταν το αληθινό "πρόσωπο" της Ελλάδας να δεσπόζει σε ένα από τα πλέον τουριστικά και πολυσύχναστα σημεία του πλανήτη σε αντιδιαστολή με τη στρεβλή εικόνα που έχει δημιουργηθεί για τη χώρα μας το τελευταίο διάστημα στα διεθνή ΜΜΕ από εικόνες καταστροφών, βανδαλισμών, καταλήψεων, αναστολής λειτουργίας αρχαιολογικών χώρων. Εικόνων αποκρουστικών για τον μέσο εν δυνάμει ξένο επισκέπτη.
Από χθες η "φιλόξενη" και "πραγματική Ελλάδα προβάλλεται για 60 δευτερόλεπτα, ανά 4 λεπτά, 24 ώρες το 24ωρο με την παρέα των νέων παιδιών που έστησαν αυτήν την διεθνή καμπάνια να μας υπενθυμίζουν τη σημασία για τη χώρα μας να επενδύει σε αυτό που θεωρείται η προμετωπίδα της ανάπτυξης της οικονομία: τον ελληνικό τουρισμό.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ