Type Here to Get Search Results !

Τη νέα δανειακή σύμβαση ενέκρινε το Υπουργικό Συμβούλιο

Στην Ελλάδα τη νέα δανειακή σύμβαση ενέκρινε με πράξη νομοθετικού περιεχομένου το Υπουργικό Συμβούλιο, που συνεδρίασε υπό τον πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο.
Η σύμβαση θα υπογραφεί σήμερα από τον Υπουργό Οικονομικών και αντιπρόεδρο της ελληνικής κυβέρνησης, Ευάγγελο Βενιζέλο και από το Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργο Προβόπουλο από ελληνικής πλευράς και από εκπροσώπους των δανειστών.
Τόσο η συγκεκριμένη πράξη νομοθετικού περιεχομένου, όσο και το νέο πλαίσιο δημοσιονομικής σταθερότητας, θα πάνε στη Βουλή των Ελλήνων προς ψήφιση εντός των επομένων εβδομάδων, όπως και ένα ή δύο νέα πολυνομοσχέδια, που θα ρυθμίζουν όλες τις υπάρχουσες νομοθετικές εκκρεμότητες κατά τη διάρκεια της θητείας της παρούσας κυβέρνησης.
Ο Λουκάς Παπαδήμος δήλωσε, ανοίγοντας τη συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου, ότι η προσπάθεια για την εξασφάλιση της χρηματοδότησης της χώρας για τα επόμενα χρόνια οδεύει προς το τέλος της αν και συμπλήρωσε ότι απομένουν ακόμη πολλά να γίνουν και ότι θα πρέπει να τηρηθούν απαρέγκλιτα οι υπάρχουσες δεσμεύσεις.
Οι αποφάσεις του υπουργικού Συμβουλίου πυροδότησαν νέο κύκλο συζητήσεων και εικασιών για την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών, που προσδιορίζονται προς τα τέλη Απριλίου ή τις αρχές Μάη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ