Type Here to Get Search Results !

Μπαρόζο: Η Ελλάδα μπορεί και θα τα καταφέρει

Την πεποίθηση ότι η Ελλάδα μπορεί να ανταπεξέλθει σχετικά με την εφαρμογή του δεύτερου προγράμματος προσαρμογής, καταβάλλοντας τις αναγκαίες προσπάθειες για μεταρρυθμίσεις, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μπαρόζο, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε μαζί με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο, λίγο μετά τη συνάντηση που είχαν στις Βρυξέλλες.
Παράλληλα, ο κ. Παπαδήμος τόνισε ότι η Ελλάδα μπορεί και θα πράξει ό,τι χρειάζεται για να εφαρμόσει το δεύτερο πρόγραμμα προσαρμογής. Αναφερόμενος στο δεύτερο πρόγραμμα προσαρμογής που εγκρίθηκε πρόσφατα για την Ελλάδα, ο κ. Μπαρόζο τόνισε ότι στόχος δεν είναι μόνο η οικονομική εξυγίανση της Ελλάδας, αλλά και οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις οι οποίες δύνανται βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητα και θα φέρουν ανάπτυξη στην Ελλάδα. Ο πρόεδρος της Κομισιόν χαρακτήρισε «ηράκλειο» το έργο των εμπειρογνωμόνων της Επιτροπής, οι οποίοι σε συνεργασία με τις ελληνικές αρχές προσπαθούν να βρουν λύση στο χρόνιο πρόβλημα της ανταγωνιστικότητας που αντιμετωπίζει η ελληνική οικονομία.
Εξάλλου, ο κ. Μπαρόζο τόνισε ότι έχει σημειωθεί πρόοδος στην Ελλάδα, σημειώνοντας ότι χρειάζεται χρόνος για να παράξουν αποτελέσματα οι μεταρρυθμίσεις, αλλά και συγκεκριμένο σχέδιο για την ανάπτυξη και την απασχόληση

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ