Type Here to Get Search Results !

Δεν φταίω αν η Ελλάδα οδηγηθεί εκτός ευρώ

«Δεν θα έχω καμία ανάμειξη, εάν η Ελλάδα οδηγηθεί σε έξοδο από το ευρώ», δήλωσε το βράδυ της Τρίτης η Γερμανίδα καγκελάριος.
Σε εκδήλωση στο Νέο Μουσείο του Βερολίνου, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι της στο Berlin – Mitte,Ααπάντησε σε ερωτήσεις φοιτητών από ολόκληρη την Ευρώπη.
Όταν μια ελληνίδα φοιτήτρια υπενθύμισε στην κ. Μέρκελ τη ζοφερή κατάσταση στην αγορά εργασίας στην Ελλάδα η γερμανίδα καγκελάριος επανέλαβε ότι η χώρα μας δεν έχει καμία εναλλακτική λύση πέρα από το να προχωρήσει στις επώδυνες μεταρρυθμίσεις.
Πάντως κανείς δεν θέλει να επιβάλλει στους Έλληνες έξωθεν μεταρρυθμίσεις, συμπλήρωσε.
Δε θέλουμε να κάνουμε δύσκολη τη ζωή των Ελλήνων, δεν έχουμε κανένα συμφέρον από αυτό, είπε. Θέλουμε να φτάσουμε σε ένα σημείο – συμπλήρωσε - που η Ελλάδα, με την βοήθεια της Ευρώπης, θα μπορεί να ζήσει με τις δικές της δυνάμεις.
Τόνισε επίσης ότι η ίδια δεν θα ήθελε να δει την Ελλάδα να οδηγείται εκτός ευρωζώνης, καθώς κάτι τέτοιο θα είχε απρόβλεπτες συνέπειες. Σε άλλη σχετική ερώτηση βρετανού παρουσιαστή η κ. Μέρκελ απάντησε ότι ελπίζει σε συμφωνία και εκτιμά ότι έως το βράδυ της Πέμπτης οι διαπραγματεύσεις για το νέο δανειακό πρόγραμμα της Ελλάδας θα έχουν ολοκληρωθεί...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ