Type Here to Get Search Results !

Ερχονται οι λογαριασμοί του ΕΤΑΚ και του ΦΑΠ

Τους ..ξεχασμένους λογαριασμούς για την πληρωμή του ΕΤΑΚ του 2009 , του ΦΑΠ για το 2010 και το 2011 θα αρχίσει να στέλνει στους ιδιοκτήτες ακινήτων το υπουργείο Οικονομικών το οποίο προχωρά παράλληλα σε εκτεταμένες διασταυρώσεις στοιχείων (ΔΕΗ , Κτηματολόγιο , Ε9) προκειμένου να αποκαλύψει αδήλωτα ακίνητα.
Την ίδια ώρα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Παντελής Οικονόμου μιλώντας στο 29ο συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων χαρακτήρισε απολύτως παράλογη την πρόταση της τρόικας για αύξηση των αντικειμενικών αξιών...
«Είναι ένα μέτρο που δεν έχει την υποστήριξη από την πλευρά της κυβέρνησης, αλλά έχω και την αίσθηση ότι προτάθηκε χλιαρά από την τρόικα», πρόσθεσε.
Στο ίδιο συνέδριο ο ο γενικός γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης τόνισε ότι σύντομα θα ξεκινήσει η αποστολή των εκκαθαριστικών σημειωμάτων του ΕΤΑΚ 2009 και του ΦΠΑ 2010 και 2011 που εκκρεμούν. Μάλιστα για να μην πέσουν όλα τα βάρη μαζί στους φορολογούμενους ο κ. Θεοχάρης υποσχέθηκε ότι θα υπάρξει χρονική απόσταση στην αποστολή των σημειωμάτων.
Ήδη η ΓΓΠΣ έχει έτοιμα και θα αρχίσει να ταχυδρομεί τις επόμενες ημέρες τα εκκαθαριστικά σημειώματα για την πληρωμή του ΕΤΑΚ του 2009. Μόλις ολοκληρωθεί η αποστολή των σημειωμάτων του ΕΤΑΚ θα ακολουθήσει ο «λογαριασμός» για την καταβολή του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας του 2010 και αργότερα ο ΦΑΠ του 2011.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ