Type Here to Get Search Results !

«Ουδέν σχόλιο» για έκτη δόση - υπογραφές

Δύο ξερά "no comment" ήταν οι μοναδικές απαντήσεις που επεφύλασσε προς τους δημοσιογράφους ο Πολ Τόμσεν ύστερα από τις συναντήσεις του με τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Αντώνη Σαμαρά, το πρωί και το μεσημέρι του Σαββάτου, αντίστοιχα.
Ο Πολ Τόμσεν λίγο μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με τον Γιώργο Παπανδρέου
Το πρώτο "ουδέν σχόλιο" του επικεφαλής του ΔΝΤ στην αποστολή της τρόικας στην Ελλάδα, δόθηκε ως απάντηση σε ερώτηση σχετικά με την καταβολή της 6ης δόσης, λίγο μετά την συνάντηση που είχε (μαζί με τους Ματίας Μορς και Κλάους Μαζούχ) με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου στη Βουλή. Σύμφωνα με συνεργάτες του κ. Παπανδρέου, στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην υλοποίηση των αποφάσεων της 26ης Οκτωβρίου, καθώς και των δεσμεύσεων που απορρέουν από αυτές.
Ουδέν σχόλιο απάντησε ο κ. Τόμσεν και κατά την αποχώρησή του από τα γραφεία της ΝΔ όταν ρωτήθηκε εάν από τον κ. Σαμαρά θα ζητηθούν επιπλέον έγγραφες δεσμεύσεις προκειμένου να αποδεσμευθεί η 6η δόση και να προχωρήσει η νέα δανειακή συμφωνία.
Σαμαράς: Εχω ήδη δεσμευεθεί
ΕΚΤΗ ΔΟΣΗ - ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ 19/11
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΝΔ στην διάρκειας μιάμισης ώρας συνάντησή του με τα στελέχη της τρόικας (στην οποία συμμετείχαν επίσης ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κ. Σταύρος Δήμας και οι κ.κ. Μουρμούρας, Σταϊκούρας, Μηταράκης και Λαζαρίδης) σημείωσε προς τους εκπροσώπους των δανειστών ότι η δέσμευση της ΝΔ για πλήρη εφαρμογή της "26ης Οκτωβρίου", εξασφαλίζεται από πέντε ενέργειες:
Από την δημόσια τοποθέτηση Σαμαρά στη Βουλή, (β) από την επιστολή του προς το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (και a fortiori προς Μέρκελ και Σαρκοζί), (γ) από τη δέσμευσή του στη σύσκεψη με το νέο πρωθυπουργό υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, (δ) από την ψήφο εμπιστοσύνης που παρέσχε στην κυβέρνηση Παπαδήμου και (ε) από την κατ΄ αρχήν έγκριση του προϋπολογισμού του 2012.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ