Type Here to Get Search Results !

Υπάρχει υπόγειος πόλεμος με στόχο τον Παπαδήμο;

Έναν υπόγειο και αφανή πόλεμο που γίνεται με στόχο τον Λουκά Παπαδήμο εντός και εκτός της χώρας κατήγγειλε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάσος Γιαννίτσης.
Μιλώντας στην Ολομέλεια κατά τη συζήτηση για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, ο κ. Γιαννίτσης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Παράλληλα με τις προσπάθειες αυτής της κυβέρνησης για να πάει μπροστά η Ελλάδα, υπάρχει ένας αφανής υπόγειος πόλεμος, με στόχο τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση, μέσα και έξω από τη χώρα, πάνω από τα κεφάλια του ελληνικού λαού και αυτοί που τον κάνουν δεν έχουν ονοματεπώνυμο».
Ο ίδιος εξήρε το νέο πρωθυπουργό, υποστηρίζοντας ότι το 1994, έδωσε μια τιτάνια μάχη και την κέρδισε απέναντι σε κερδοσκοπικές πιέσεις για να μην υποτιμηθεί η δραχμή.
«Η κοινωνία έχει υποχρέωση να έχει μνήμη και να αντιστέκεται στις λοβοτομές. Υπάρχουν δυνάμεις που δρουν υπόγεια, παίζουν ή φλερτάρουν με την εμβάθυνση της κρίσης» επεσήμανε ο κ. Γιαννίτσης.
Επίσης, ο νέος υπουργός Εσωτερικών εξήγησε τους λόγους για τους οποίους μετέχει στην κυβέρνηση. «Προσωπικά αισθάνθηκα την ανάγκη να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ακόμα και αν η μάχη χαθεί. Και άλλοτε το έκανα. Αισιοδοξώ ότι αυτή η κυβέρνηση θα κάνει υπεύθυνα τη δουλειά της και θα παραδώσει στο πολιτικό σύστημα» ανέφερε.
Παράλληλα, ο κ. Γιαννίτσης καταφέρθηκε κατά όσων μιλούν για απώλεια εθνικής κυριαρχίας, υποστηρίζοντας ότι αυτή «κερδίζεται με πολιτικές που προσφεύγουν λιγότερο στα δάνεια, με πολιτικές που κατανοούν μέχρι ποιού σημείου μπορεί να φτάσει η δανειοδότηση».
Αναφερόμενος στο χαρτοφυλάκιό του, ο υπουργός Εσωτερικών έθεσε πέντε άξονες, που αφορούν τη βελτίωση του «Καλλικράτη», τη χορήγηση δανείων με χαμηλό επιτόκιο από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς των ΟΤΑ, επενδύσεις για τη τόνωση της απασχόλησης, συρρίκνωση της γραφειοκρατίας και μεγαλύτερη κοινωνική δράση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ