Type Here to Get Search Results !

Κινητικότητα σε πολλά επίπεδα στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ

«Παράθυρο» παραμονής του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ άφησε κατά την ομιλία του στη Βουλή ο τέως πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. «Θα συνεχίσω να δουλεύω εντός και εκτός της Ελλάδας» ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι θα μπορεί εφεξής να παρεμβαίνει πιο ελεύθερα.
Την ίδια ώρα συνεχίζεται ο αναβρασμός στο εσωτερικό του κόμματος, ενώ η πρόταση Παπανδρέου κατά τη διάρκεια σύσκεψης με του υπουργούς του ΠΑΣΟΚ που συμμετέχουν στην κυβέρνηση για αλλαγή του εκλογικού συστήματος, ήρθε να προκαλέσει νέα αναταραχή.
Έντονα αντέδρασε ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος υποστήριξε ότι είναι άκαιρη μια τέτοια συζήτηση, που θα μπορούσε να υπονομεύσει το συναινετικό κλίμα, ενώ σημείωσε πώς ήταν λάθος η σύσκεψη πριν τις προγραμματικές δηλώσεις.
Νέο πρόβλημα στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ προκαλεί και η επιστολή που υπογράφει το ένα 1/3 των μελών του εθνικού συμβουλίου, που ζητά να γίνουν εκλογές και να μην υπάρξει στήριξη στη μεταβατική κυβέρνηση.
Μέσα σε αυτό το κλίμα ο υφυπουργού Εσωτερικών Πάρις Κουκουλόπουλου, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο διάσπασης του κόμματος.
Στον αντίποδα, η Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδας Κατερίνα Μπατζελή τόνισε στη Βουλή ότι «στην ώρα της εθνικής συστράτευσης και της ευθύνης για το μέλλον της χώρας, αλλά και για τη διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής και ενός ήπιου κλίματος, είναι αναγκαίο να «μπουν τα μαχαίρια στα θηκάρια» και «να υπάρξει πολιτική εκεχειρία».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ