Type Here to Get Search Results !

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Πρωθυπουργός

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, θα έχει στις 12.30 το μεσημέρι, ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, εν όψει της κρίσιμης Συνόδου Κορυφής στις 23 Οκτωβρίου, αλλά και της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου.
Στις 16.30 θα πραγματοποιηθεί άτυπη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου για τις τρέχουσες εξελίξεις, υπο την προεδρία του Πρωθυπουργού.
Σε ό,τι αφορά το πολυνομοσχέδιο, μέχρι στιγμής δύο βουλευτές έχουν εκφράσει ανοιχτά διαφωνία τους. Η πρώην υπουργός Εργασίας Λούκα Κατσέλη έχει εκφράσει την πρόθεσή της να καταψηφίσει το άρθρο 37 του πολυνομοσχεδίου για τις εργασιακές σχέσεις αν παραμείνει ως έχει.
Παράλληλα, ο βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ Θ. Ρομπόπουλος, προανήγγειλε την Παρασκευή την παραίτησή του, αρνούμενος να ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο. Στη συνέχεια ωστόσο γνωστοποίησε ότι εξετάζει το ενδεχόμενο ανεξαρτητοποίησής του.
«Μόλις είπα ότι θα παραιτηθώ, ο κόσμος με αγκάλιασε και με παρότρυνε να παραμείνω στη Βουλή», δήλωσε. Ο κ. Ρομπόπουλος αναμένεται να ανακοινώσει την τελική του απόφαση σήμερα.
Σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα ο κ. Παπανδρέου διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση παλεύει για να επιτύχει μια πιο μόνιμη λύση, που θα άρει την αβεβαιότητα για το μέλλον της χώρας [Βλέπε άρθρο] .
Εν όψει του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, τόνισε ότι επιδίωξη της κυβέρνησης είναι να προστατεύσει το συμφέρον των πολιτών, που θα βίωναν, όπως ανέφερε, «μια πραγματική καταστροφή αν η χώρα χρεοκοπούσε».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ