Type Here to Get Search Results !

Αποδοκιμασίες σε βάρος του υφυπουργού Εσωτερικών

Φραστική επίθεση δέχτηκε ο υφυπουργός Εσωτερικών Πάρις Κουκουλόπουλος, στη διάρκεια της τελετής εγκαινίων της 27ης Eμποροβιοτεχνικής και Γεωργικής Eκθεσης Δυτικής Μακεδονίας στα Κοίλα Κοζάνης.
Μια γυναίκα φώναξε συνθήματα κατά του ΠΑΣΟΚ ενώ ένας άνδρας πλησίασε τον υφυπουργό, αποδοκιμάζοντας την πολιτική της κυβέρνησης. Στη συνέχεια ο άνδρας ανέβηκε στο βήμα από όπου επιτέθηκε λεκτικά στον Πρωθυπουργό και τον κ. Κουκουλόπουλου για την προσφυγή στο ΔΝΤ την ψήφιση του Μνημονίου και τις περικοπές στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων.
Μετά από τη διακοπή από ομάδα φοιτητών του χθεσινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ στις 21.00, ζητώντας την προβολή αιτημάτων της, η ΕΡΤ, σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι σέβεται όλες τις απόψεις και τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων, των φοιτητών και των άλλων κοινωνικών ομάδων και προβάλλει τις θέσεις τους μέσα από τα Δελτία Ειδήσεων και τις ενημερωτικές εκπομπές.
Ωστόσο, η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση είναι κατηγορηματικά αντίθετη σε ενέργειες οι οποίες στρέφονται κατά του ιερού δικαιώματος του ελληνικού λαού στην ενημέρωση.
Στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, η ΕΡΤ θα προβάλλει τις απόψεις όλων των πλευρών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ