Type Here to Get Search Results !

Την ανάγκη αποδέσμευσης από την ΕΕ επανέλαβε η Αλέκα Παπαρήγα

Την 76η ΔΕΘ επισκέφθηκε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα και σε δηλώσεις της αναφέρθηκε στις συζητήσεις που προκάλεσαν αναφορές για τον κίνδυνο χρεοκοπίας.
«Ο εργατόκοσμος, ο κόσμος που ανήκει στα λαϊκά στρώματα, πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι η Ελλάδα, και όχι μόνο η Ελλάδα και άλλες χώρες της Ευρώπης, βρίσκονται μπροστά σε μια ελεγχόμενη ή και μη ελεγχόμενη χρεοκοπία» είπε και πρόσθεσε:
«Δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα, όσο είσαι μέσα στο λάκκο των λεόντων με λιοντάρια ελληνικά, ευρωπαϊκά και όχι μόνο. Πρέπει να παλέψεις να βγεις από το λάκκο των λεόντων και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να νικήσεις στο επίπεδο της εξουσίας στην Ελλάδα και αποδέσμευση από την ΕΕ. Αυτό είναι ρεαλιστικό για τη διαγραφή του χρέους.»
Σε ερώτηση για το θέμα της εργασιακής εφεδρείας, η κ. Παπαρήγα υπογράμμισε: «Η εργασιακή εφεδρεία, μια ιδέα της ΝΔ που την οικειοποιήθηκε και την προωθεί το ΠΑΣΟΚ, είναι στην πραγματικότητα η προγραμματισμένη ανεργία και μισοανεργία για ένα πολύ μεγάλο μέρος των εργαζομένων στη δημόσια διοίκηση και γενικότερα στο Δημόσιο.»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ