Type Here to Get Search Results !

«Ομόνοια και σύμπνοια» ζητά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Έκκληση για «ομόνοια και σύμπνοια» απηύθυνε από την Πρέβεζα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ώστε ενωμένοι σε αυτό τον κοινό αγώνα, να ξεπεράσει η χώρα τη βαθιά κρίση.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία στην Παναγία των Ξένων και σε δηλώσεις του μετά το πέρας της επεσήμανε πως αυτές τις ημέρες χρειαζόμαστε «να είμαστε όλοι ενωμένοι σε αυτό τον κοινό αγώνα, του ξεπεράσματος αυτής της βαθιάς κρίσης. Κοινωνική αλληλεγγύη και ο νους μας σε αυτούς που υποφέρουν».
«Οι κόποι του ελληνικού λαού σήμερα πιάνουν τόπο. Όχι μόνο θα αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες της κρίσης, αλλά δίνουμε και προοπτική, ελπίδα», τόνισε από πλευράς του ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και δήλωσε πως η κυβέρνηση είναι προσηλωμένη στην προσπάθεια συνέχισης των μεγάλων αλλαγών για να μπορέσει η Ελλάδα να στέκεται γερά στα δικά της πόδια.
Από τη Σκιάθο, όπου προσκύνησε στην ιερά μονή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία και τη λιτάνευση, ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα αυτοπεποίθησης και αισιοδοξίας: «Δημιουργούμε τις βάσεις για μια κοινωνία δικαίου, για μια Ελλάδα της αξιοπρέπειας και της αυτοπεποίθησης […] Η διεθνής κρίση επιβεβαιώνει όλο και περισσότερο ότι πρέπει να συνεχίσουμε τις μεγάλες αλλαγές, ώστε η Ελλάδα να μπορεί να στέκεται γερά στα δικά της πόδια».
Ο πρωθυπουργός κάλεσε σε αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων που έχει η Ελλάδα, της ομορφιάς του τόπου μας, της δημιουργικότητας του Έλληνα «για ανάπτυξη που εγγυάται ελπίδα, δουλειές για την νέα γενιά και δικαιοσύνη για όλους. Σε αυτήν την προσπάθεια είμαστε αφοσιωμένοι. Είναι προσπάθεια όλων μας. Μια διαρκής πορεία για να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο αύριο».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ