Type Here to Get Search Results !

Μετωπική σύγκρουση ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ

«Πολεμικές» διαστάσεις τείνει να λάβει η πολιτική αντιπαράθεση ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τα περιστατικά προπηλακισμού κυβερνητικών στελεχών. Πλέον, βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που δέχθηκαν επίθεση αλλά και ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κ. Μ. Καρχιμάκης δείχνουν το χώρο του ΣΥΡΙΖΑ με ... ονοματεπώνυμο για εμπλοκή σε επεισόδια, την ίδια ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για προσπάθεια στοχοποίησής του.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κ. Καρχιμάκης κατήγγειλε ότι στελέχη και οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ πρωταγωνιστούν σε επεισόδια κατά βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας για «Γκοτζαμάνηδες χωρίς τρίκυκλα». Μάλιστα, χαρακτήρισε τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ. Τσίπρα «αρχιστράτηγο του μπάχαλου». Δεν έμεινε όμως μόνο στη γενικόλογη καταγγελία αλλά προχώρησε δίνοντας ονόματα στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν παρευρεθεί σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κατά υπουργών και βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.
Η ένταση και η ανταλλαγή πυρών μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ κλιμακώθηκε χθες, ύστερα από ένα φορτισμένο διήμερο με τη επίθεση κατά του βουλευτή Φθιώτιδας του ΠαΣοΚ κ. Ν. Τσώνη στη Λαμία, τη συγκέντρωση στο Βόλο έξω από το γραφείο της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ κυρίας Ροδούλας Ζήση, την εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά της κυρίας Σούλας Μερεντίτη σε τηλεοπτικό στούντιο κ.ά.
Το ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον ότι στοχοποιεί τα κυβερνητικά στελέχη και υποκινεί εκδηλώσεις βίας εναντίον τους. Μάλιστα, προς επίρρωσιν αυτής της άποψης η κυβέρνηση έδειχνε την ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας που κατηγορούσε τους κυβερνητικούς βουλευτές του νομού για εγκληματική στάση με την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου. Παράλληλα, το ΠΑΣΟΚ ζητούσε να καταδικάσει η Κουμουνδούρου την ανακοίνωση της νεολαίας του ΣΥΝ που ανέφερε ότι «βρισκόμαστε σε πόλεμο και ο Γ. Παπανδρέου είναι ο αρχιστράτηγος των εχθρών». Σε όλους τους τόνους, ο ΣΥΡΙΖΑ επαναλάμβανε ότι «δεν υιοθετούμε πρακτικές βίας κυριολεκτικά και μεταφορικά» και τόνιζε ότι η προσπάθεια κυβερνητικών στελεχών να στοχοποιήσουν την ανανεωτική και ριζοσπαστική αριστερά πέφτει στο κενό, σημειώνοντας ότι «δεν μπορεί να παρακάμψει την πραγματική εικόνα της κοινωνίας που συντριπτικά αντιτίθεται στην κυβερνητική πολιτική».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ