Type Here to Get Search Results !

ΝΔ: «Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο υπογραμμίζει στόχους που υποστηρίζουμε εξαρχής»

«Χαιρόμαστε γιατί το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, στα συμπεράσματα της Συνόδου του, υπογραμμίζει στόχους τους οποίους η Νέα Δημοκρατία υποστηρίζει εξαρχής και σταθερά», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης.
Σημειώνει ότι η ΝΔ πρωτοστατεί στις βασικές πολιτικές, όπως είναι οι αποκρατικοποιήσεις, η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας, η πάταξη της κρατικής σπατάλης και οι διαρθρωτικές αλλαγές, ενώ επαναλαμβάνει: «Δεν μπορούμε, όμως, να υποστηρίξουμε μια πολιτική που αποδεικνύεται λανθασμένη, βαθαίνει την ύφεση και ακυρώνει και αυτήν ακόμη την εξυγίανση. Δεν οδηγεί, δηλαδή, στην επίτευξη των στόχων».
«Παλεύουμε για τη διόρθωση του λάθους, με προσήλωση στους βασικούς στόχους» καταλήγει η ανακοίνωση του κ. Μιχελάκη.
ΚΚΕ: Συμμετέχει και καταψηφίζει
Εν τω μεταξύ, την απόφασή της να πάρει μέρος στην ψηφοφορία και να καταψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσει «κάθε προσπάθεια σπέκουλας και αποπροσανατολισμού του λαού» ανακοίνωσε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ
Όπως αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση η ΚΟ του κόμματος αποφασίστηκε επίσης να ζητηθεί να γίνει ονομαστική ψηφοφορία.
Το ΚΚΕ καλεί παράλληλα τους πολίτες να «απορρίψουν κάθε εκβιασμό» και να πάρουν μέρος καθολικά στη 48ωρη απεργία την Τρίτη 28 και την Τετάρτη 29 Ιουνίου και στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ